Anyám egy éve jár kivizsgálásra.Időpont kell mindenhova. Egyik időpontot decemberben kérte,és kapott március 12-re. ezután kapott egy időpontot májusra, ahova kell ez az eredmény. Viszont 12,-én mégsem lesz vizsgálata.Mit tudna tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos azért nem tud vizsgálatra menni, mert más helyre kapott időpontot. Visszament, és majd májusban tud menni időpontot kérni újra, viszont arra meg kellene az eredmény a következő vizsgálathoz. A decemberi időpontkérésre én vittem oda, és jó helyre kérte az időpontot.ma 15:39
1/3 anonim 

válasza:

Kér egy új időpontot oda, ahova az eredményt kell vinnie
2/3 A kérdező kommentje:
Decemberben kapott 4 hónappal későbbre időpontot, ezután kért a másik helyre. Most ha májusban kap 4 hónappal későbbi időpontot, és a másik helyre is akkor jó esetben év végére jut a vizsgálatra. Ha a vizsgálat rossz eredményt hoz, gyakorlatilag esélytelen a kezelés.
ma 16:14
3/3 anonim 

válasza:

Oké. De ha egyszer ez a megoldás, nem tud mást csinálni. Max ha van maganorvos, azt kell igénybe venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!