Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha a háziorvos által elrendelt...

Ha a háziorvos által elrendelt vérvétel azt mutatja, hogy többféle vitaminhiánya van az embernek, akkor a háziorvos írhat fel vitaminokat?

Figyelt kérdés

tegnap 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Laborban nemigen néznek vitaminokat. Amit meg mégis, azt nem háziorvosi kompetencia tb re kérni.

Meg a legtöbb vitamin nem receptköteles.

Esetleg konkrétumot is írsz, vagy találgassunk?

tegnap 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Nekem pl vasat ír meg D vitamint. Utóbbiból pl patikaban siman 30 db 3500 ft. Dokitól 100 db 999ft.
tegnap 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Az jó. Csak a vas nem vitamin. D vitamin szintet meg, nem kérhet a háziorvos. Szóval én még mindig nem értem a kérdezőt.
tegnap 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a kérdező nem háziorvosnál volt (vagy legalábbis a vizsgálatot nem ő kérte) csak neki fingja nincs erről, amin egyáltalán nem vagyok meglepődve amugy.
tegnap 23:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, mégiscsak meg lehetett érteni a kérdésem, mert a 2-es arra válaszolt.

És DE, kérhet D-vitamint!

4-es, tudom hogy hol voltam, máshova menjél bunkózni! Amit, és ahogy írsz, az téged minősít!

tegnap 23:40
 6/7 A kérdező kommentje:
4-es nem véletlenül vagy nullára lepontozva, másoknak se tetszik a beszólásod!
tegnap 23:43
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Elég ha nekem tetszett :)
ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!