Ha a háziorvos által elrendelt vérvétel azt mutatja, hogy többféle vitaminhiánya van az embernek, akkor a háziorvos írhat fel vitaminokat?
Figyelt kérdés
tegnap 22:22
1/7 anonim 

válasza:

Laborban nemigen néznek vitaminokat. Amit meg mégis, azt nem háziorvosi kompetencia tb re kérni.
Meg a legtöbb vitamin nem receptköteles.
Esetleg konkrétumot is írsz, vagy találgassunk?
2/7 anonim 

válasza:

Igen. Nekem pl vasat ír meg D vitamint. Utóbbiból pl patikaban siman 30 db 3500 ft. Dokitól 100 db 999ft.
3/7 anonim 

válasza:

Az jó. Csak a vas nem vitamin. D vitamin szintet meg, nem kérhet a háziorvos. Szóval én még mindig nem értem a kérdezőt.
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem a kérdező nem háziorvosnál volt (vagy legalábbis a vizsgálatot nem ő kérte) csak neki fingja nincs erről, amin egyáltalán nem vagyok meglepődve amugy.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, mégiscsak meg lehetett érteni a kérdésem, mert a 2-es arra válaszolt.
És DE, kérhet D-vitamint!
4-es, tudom hogy hol voltam, máshova menjél bunkózni! Amit, és ahogy írsz, az téged minősít!
tegnap 23:40
6/7 A kérdező kommentje:
4-es nem véletlenül vagy nullára lepontozva, másoknak se tetszik a beszólásod!
tegnap 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!