Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem rég költöztem BP XI....

Nem rég költöztem BP XI. kerületbe. Háziorvoshoz hol tudok átjelentkezni? Online lehetséges?

Figyelt kérdés

Lakcímkártyám már van.

Lakcímem alapján a Szent Kristóf Szakrendelőhöz tartozom. A weboldalon az utcanév keresőben megtaláltam az új orvos adatait, de a rendelőben illetve váróban (nincs túl messze elmentem személyesen) csak teljes üresség majd egy kijövő kolléganő legorombítása fogadott, miszerint ide időpont kell és ment is vissza az irodájába...

tegnap 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tényleg időpont kell. De ha ki kerested online, hogy kihez tartozol név szerint. Akkor mi akadály annak, hogy időpontot kérj? Szóval ha már meg van az orvosi rendelő meg utca házszám szerint hogy kihez tartozol. Akkor fel hívod az orvost telefonon és kérsz időpontot. Majd a kapot időpontra elmész. És a személyi igazolvány + Taj kártya + Lakcím kártya be muatásával igazolod magad és kéred hogy vegyen fel betegi közé. És ennyi. Az előző orvosodtól meg hivatalból le kéri majd az új orvosod az adataidat.
tegnap 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyilván kérsz időpontot és bejelentkezel...
tegnap 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, tehát akkor semmi plusz teendőm (okmányirodára vagy valami hasonlóra gondoltam) nincs.

Mivel (szerencsére, kop-kop-kop) vagy 10 éve nem voltam orvosnál így teljesen fogalmatlan vagyok, hogy mi merre. :)

tegnap 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező! Az okmányirodához semmi köze a házi orvoshoz. És az már a te bajod hogy nem jársz, még a házi orvosodhoz sem. De tudod az új házi orvosodnak illenék be mutatkoznod. És attól hogy még szerencsére nam vagy beteg. Attól még egy évenkénti labor az simán belefér.
tegnap 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!