Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tudnátok javasolni ilyen...

Tudnátok javasolni ilyen háziorvost? (12. kerület)

Figyelt kérdés
A lakcímem szerint még mindig egy vidéki városhoz vagyok rendelve, de BP 12. kerületében lakom már jó ideje. Szerencsére nem gyakran kell háziorvoshoz mennem, de amikor mégis, akkor kegyetlen módon viselkednek (pali a doktor, felesége az asszisztens). Telefonon hiába hívom, nem lehet őket elérni, sem e-mailen, pedig ők adtak meg ezt az elérhetőséget, jó ideig lehetett a hivatalos Facebook oldalukra írni Messenger üzenet formájában, na onnan letiltottak mindenkit, és aki akar valamit telefonaljon. Igen ám, de fel sem veszik a telefont. Épp most is beteg vagyok, nem vagyok olyan állapotban, hogy bemenjek… és szükségem lenne a tappenzes papírra. Már annak is örülnek, ha annyi visszajelzést kapnék, hogy oké, majd lehet jönni érte, vagy akármi. A kérdésem tehát: Tudnátok olyan 12. kerületi háziorvost ajánlani, aki normális, empatikus, elérhető, és a kommunikáció elsősorban e-mailen zajlik? Aki kiküldi gond nélkül a táppénzes papírt is? Javasoltak egy 11. kerületi orvost, de ő sajnos túlterheltség miatt nem tud átvenni. Előre is nagyon köszönöm a segítséget.

ma 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:
11..kerületit tudok Gazdagréten, kétlem, hogy túlterhelt lenne.
ma 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Az összes túlterhelt. Jelents be tartózkodási helyet és menj a körzetihez
ma 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Gyanítom én is igen, hogy túlterheltek, ettől függetlenül várom továbbra is az ajánlásokat.
ma 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyém nem túlterhelt.
ma 10:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!