Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvos az általános...

A háziorvos az általános labort kiírhatja e-beutalóként?

Figyelt kérdés

A gyógyszerfelírást már e-mailben intézzük, ha írok nekik, akkor felírja a felhőbe. Viszont az éves kétszeri laborvizsgálatot le lehete tudni így? Vagy ezt nem lehet kiváltani, mindenképpen személyesen kell megjelenni, hogy papíralapon odaadja?

Eléggé gyatra rendelési ideje lett a háziorvosomnak, aztán ha megoldható már, akkor nem mennék el hamarabb a munkából, hogy csak azért jelenjenek meg, hogy az szokásos labor beutalóm meglegyen (kinyomtatnám biztonság kedvére). Nem gáz így sem, csak ha már lehetne, akkor ez csak jobb lenne. :D

ma 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Beutalóért személyesen kell menni, de bárkit elküldhetsz érte.

Nálunk laboros időpontot emailben lehet kérni, a beutaló lefotózásával.

ma 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, én 1 hete voltam, de papírom nem volt. Ez csak annyival rosszabb, hogy több ideig pötyögnek a gépen, mielőtt a vércsapoló nénihez küldenek. TAJ kártyát vigyél.
ma 17:01
 3/3 qaí ***** válasza:

Labora válogatja. Van olyan ahova fel lehet tölteni a beutalót, de a legtobb helyre nem lehet azt hiszem. Van ahova kell időpont, Van ahova nem kell. Érdeklődj a haziorvosnál hogy ez nálatok hogy működik.

Eü. asszisztens vagyok.

ma 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!