Elégedett vagy a háziorvosoddal, vagy nem?
A kérdező szavazást indított:
20 szavazat
Mert csak neten lehet vele kommunikálni, azért nem.
márc. 5. 08:52
Jó orvos, de szereti elmesélgetni a városban, hogy kinek milyen baja van éppen
márc. 5. 08:59
Egyáltalán nem vagyok elégedet! De az adott házi orvosi rendelőben két oknál fogva sem tudok másik házi orvost váltan. Egyik hogy mindegyik orvos ismer mindenkit és puszi pajtások egymásnak. A másik meg hogy mindgyik orvosnak túl nagy körzete van és sok betge van mindgyiknek. Igy egyik sem hajlandó át venni. Hogy miért nem vagyok elégedett aa jelenlegi házi orvosommal? Mert nem akar ki vizsgáltatni. És sehova nem akar beutalót adni. Pedig az Angiologiai ambuláns lapon az angiologus doktornő javaslata alapján egy endokrin és e kardiologiai vizsgálat szükséges lenne. De a házi orvos egyikre sem ad beutalót.
márc. 5. 09:01
4/15 A kérdező kommentje:
Fúha, mindegyik durva, amiket írtatok!
Jó doki lenne ha bejàrna a rendelöbe. 12-16 ig van ki irva. 14ora utàn jelenik meg rendszeresen.
márc. 5. 09:14
Mindenben segítőkész. Semmi panaszom nincs rá.
márc. 5. 09:17
Én megvagyok vele elégedve. Kedves, okos, aranyos nő, törődik is a betegekkel, ha olyan helyre ad beutalót ahová időpontot kérni sem egyszerű meg kapni sem lehet csak hónapokkal később, abban is készségesen segít, tehát tesz is azért hogy rendben menjenek a dolgok.
Másrészt telefonon is el lehet érni legalább, ha gyógyszert kell kiíratni főleg amit rendszeresen szedünk azt telefonon is eltudjuk intézni. Rendelési időn kívül 2-3 óráig sürgős esetben lehet hozzá fordulni, illetve ha telefonálunk hogy időpontra mennénk akkor fogad minden további nélkül.
márc. 5. 09:21
Amióta ide költöztem és már nem a gyerekorvoshoz járok (22 vagyok még csak), most voltam másodjára a háziorvosnál, több mint 2 éve voltam először, akkor jogosítvány miatt kellett mennem, most meg egy laboreredménnyel mentem, illetve pár panaszomat megbeszélni. Mielőtt mentem, elolvastam a google értékeléseket, hát ott rendesen szidták az orvost, félve mentem be. Nekem semleges tapasztalatom van, se nem túl pozitív, se nem negatív, igazából velem normális volt, de tényleg sokaknak rácsukják az ajtót az orrára, hallottam, hogy milyen hangnemben beszél egyesekkel telefonon, rácsapja az emberre a telefont. Amikor bementem, köszöntem, 5 percig kb rám sem nézett, nem is köszönt, utána sem volt az az érzésem, hogy nagyon figyelne rám, de amikor elmagyarázta a dolgokat, akkor rendes volt.
márc. 5. 09:56
Már kezdem megszokni a dolgait...
márc. 5. 10:26
Szerencsére nem is ismerem... 30 éve voltam utoljára, azóta volt kb 3-4, egyiket sem ismertem.
De amiket hallok, az lesújtó: be kell jelentkezni, akkor esetleg nagy kegyesen fogad. 80% munkát az asszisztens végzi.
Az a nagy helyzet, hogy a kovid óta egyszerűen nem hajlandók rendesen dolgozni.
márc. 5. 17:34
Kapcsolódó kérdések: