Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Járnátok olyan háziorvoshoz,...

Járnátok olyan háziorvoshoz, aki egy nyomorult vérvételre sem tud elküldeni és nem ért semmihez?

Figyelt kérdés
20 évesen majdnem meghaltam miatta veseelégtelenségben és a kezelése az volt, hogy adott ANYÀMNAK nyugtató injekciót, hogy nyomja belém.
tegnap 10:27
1 2 3
 1/21 MTamas2 ***** válasza:
100%
Nem , és nem is járok. Az előző háziorvosomat hasonlók miatt rúgtam ki.
tegnap 10:33
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is egy idióta háziorvosom van. Amugy utálom az összes orvost mert látszik mindegyiken hogy leszarják az embert... Tisztelet a kivételnek! Nagyrészük egy beképzelt, idióta! Csak a nagy pénzüket felnyalják.
tegnap 10:38
 3/21 anonim válasza:
én állami orvosokhoz nem járok,max ha valami nagyon drága beavatkozás lenne, így háziorvosom is maszek.
tegnap 10:39
 4/21 A kérdező kommentje:

#2 Ugyanígy vagyok, fiatal lányt is leszarnak, meg velem olyan csúnyán tettek, hogy megfogadtam, engem csak mentő visz orvoshoz.

Kb. mit merészelsz odamenni, ezek papolnak megelőzésről… 10 évente egy vérvétel sem fér bele, azt legalább lehetne tb alapon.

Miért is segítsen? Mi érdeke lenne??? Meg egyik nekem azt mondja, keveset keresek, aztán miért ne lehetnék bunkó. Meg úgy vagyok vele, hogy ha nem megyek oda, legalább ártani nem tud…

Meg sok mindent meg lehet venni vény nélkül is, meg a google-el többre megyek, mint a buta háziorvossal.

Más nyugati országban azért nem ez a hozzáállás, repülnének is. Ja és még akkor vigyek neki ezt-azt…

tegnap 11:00
 5/21 anonim ***** válasza:
2es vagyok! Igen így van ahogy írod. Még te érezd rosszul magad hogy beteg vagy és orvoshoz mész! Nem tudom más országokba ez hogy működik de nekem itt annyi rossz tapasztalatom volt már az orvosokkal pedig hidd el én tényleg csak akkor megyek ha beteg vagyok. Kis ügyes nyavajákért nem szoktam menni. Meg az is milyen már hogy a háziorvos magánrendelést is folytat közben a tb-is ott csinálja... Komolyan én már hányni tudnék ettől a magyar egészségügytől meg ettől a 15 éves mocskos fidesz kormányzástól. Teljesen szétcseszték az egészségügyet meg minden mást is... Benne lennék abba is hogy fizetős legyen az egészségügy de akkor egy forint tb-t ne vonjanak le tőlem!!
tegnap 11:33
 6/21 MTamas2 ***** válasza:
44%
2-es, 5-ös, azért egy krónikus betegséget (asztma, cukor, stb....) megfinanszírozni folyamatosan jóval többe jön mint a tb járulék, nem beszélve egy autoimmun betegségről vagy daganatról. Nem jó az egészségügy, nekem is tele van a tököm, annyit tudok tenni hogy ami nagyon fontos vagy sürgős megcsináltatom magánba.
tegnap 11:37
 7/21 A kérdező kommentje:

Pontosan ugyanez!!

Én is pont így voltam, én sem megyek, meg amikor mentem is bántott, mocskolódott. Egyszer már hetek óta hánytam, fájt a vesém.

Máskor meg 40 fokos lázzal hazaküldtek influenzásan,”torkanis csak piros, nem gennyes, izomfájdalomról nem hallottam, nem találok baját, beutaltat a pszichiátriára”. Egy gyerekkel…

Ez az, hogy akkor ne kelljen tb-t fizetni, még visszamenőleg is követelik rajtad, ha nincsen állásod…

Nonszensz, ami itt van.

Sajnálom, de legalább valaki megérti, miről is beszélek!

tegnap 11:39
 8/21 A kérdező kommentje:

Megfinanszírozni a cukrot????? Havi pár ezer forint, ha nincsen rá tb akkor is max 5 ezer forint.

Apám szedi, rajta van a nem tb-s ár is…

Mennyit vesznek le havonta rajtad???? Régen kifizeted.

Nekem meg egy kib.szott vérvétel nem fér bele, ha rajta múlik 20 évesen meghalok. Többet ártanak!!!

Ja és mire ezek a szemetek a daganatot észreveszik, mindegy neked, előtte meg mocskolnak hónapokig, évekig hogy csak kuss vagy, nem akarsz dolgozni menni, több ilyet ismerek!!!

Mondjuk szerencsére ilyet még nem kell “megfinanszíroznom”, de egy nyamvadt fogtömésért is fizessek, mert körzetis sincs, ja meg ha lenne se lenne köszönet.

Aztán mennyit fizetek be nekik egy évben? Egy vérvételt nem osztanak vissza, azon nem lehet kit elcseszni, az is 20ezer magánban.

tegnap 11:43
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Azóta szar ennyire az orvosi ellátás mióta ez a g.eci orban van. 15 éve szopatnak minket és a nép nem csinál semmit. Egyszerűen mindenki beletörődik a szarba. Csak hogy ezeknél már nincs kontrol. Már minden magánkézbe van. Nincs elég orvos. Nincs elég tanár. Az inflàció akkora hogy itt lassan tényleg éhenhalás lesz. Mert nem tudod megfizetni az alapvető élelmiszereket. Nagy a baj. Cselekedni kellene. Elzavarni a fideszt és egy teljesen új szakértői kormány kellene. 26-ba ha nem váltják le ezeket akkor lehet menni külföldre mert itt világvége lesz...
tegnap 11:54
 10/21 MTamas2 ***** válasza:
Kérdező, a cukor lehet hogy rossz példa volt, de a többi megáll. Asztmás és depressziós vagyok, a pipáim teljes ára 25 ezer körül lenne, a többi gyógyszer pedig olyan 30 ezer, ha ki kéne fizetnem. Mondom ezt úgy, hogy nem védem a magyar egészségügyet, én is látom a visszásságokat. Bár azt elmondhatom hogy tulképpen ritka szerencsés vagyok mert normális orvosaim vannak.
tegnap 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!