Járnátok olyan háziorvoshoz, aki egy nyomorult vérvételre sem tud elküldeni és nem ért semmihez?

#2 Ugyanígy vagyok, fiatal lányt is leszarnak, meg velem olyan csúnyán tettek, hogy megfogadtam, engem csak mentő visz orvoshoz.
Kb. mit merészelsz odamenni, ezek papolnak megelőzésről… 10 évente egy vérvétel sem fér bele, azt legalább lehetne tb alapon.
Miért is segítsen? Mi érdeke lenne??? Meg egyik nekem azt mondja, keveset keresek, aztán miért ne lehetnék bunkó. Meg úgy vagyok vele, hogy ha nem megyek oda, legalább ártani nem tud…
Meg sok mindent meg lehet venni vény nélkül is, meg a google-el többre megyek, mint a buta háziorvossal.
Más nyugati országban azért nem ez a hozzáállás, repülnének is. Ja és még akkor vigyek neki ezt-azt…

Pontosan ugyanez!!
Én is pont így voltam, én sem megyek, meg amikor mentem is bántott, mocskolódott. Egyszer már hetek óta hánytam, fájt a vesém.
Máskor meg 40 fokos lázzal hazaküldtek influenzásan,”torkanis csak piros, nem gennyes, izomfájdalomról nem hallottam, nem találok baját, beutaltat a pszichiátriára”. Egy gyerekkel…
Ez az, hogy akkor ne kelljen tb-t fizetni, még visszamenőleg is követelik rajtad, ha nincsen állásod…
Nonszensz, ami itt van.
Sajnálom, de legalább valaki megérti, miről is beszélek!
Megfinanszírozni a cukrot????? Havi pár ezer forint, ha nincsen rá tb akkor is max 5 ezer forint.
Apám szedi, rajta van a nem tb-s ár is…
Mennyit vesznek le havonta rajtad???? Régen kifizeted.
Nekem meg egy kib.szott vérvétel nem fér bele, ha rajta múlik 20 évesen meghalok. Többet ártanak!!!
Ja és mire ezek a szemetek a daganatot észreveszik, mindegy neked, előtte meg mocskolnak hónapokig, évekig hogy csak kuss vagy, nem akarsz dolgozni menni, több ilyet ismerek!!!
Mondjuk szerencsére ilyet még nem kell “megfinanszíroznom”, de egy nyamvadt fogtömésért is fizessek, mert körzetis sincs, ja meg ha lenne se lenne köszönet.
Aztán mennyit fizetek be nekik egy évben? Egy vérvételt nem osztanak vissza, azon nem lehet kit elcseszni, az is 20ezer magánban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!