Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Járnátok olyan háziorvoshoz,...

Járnátok olyan háziorvoshoz, aki egy nyomorult vérvételre sem tud elküldeni és nem ért semmihez?

Figyelt kérdés
20 évesen majdnem meghaltam miatta veseelégtelenségben és a kezelése az volt, hogy adott ANYÀMNAK nyugtató injekciót, hogy nyomja belém.
tegnap 10:27
1 2 3
 11/21 MTamas2 ***** válasza:
9-es, egyetértek!
tegnap 11:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát én is volt, amikor kerültem, de aztán amikor nagyobb bajom volt, mégis megkerülhetetlen volt. Akkor váltottam. Most gyakran magamat próbálom kikezelgetni, kísérletezgetek a patikaszerekkel, étrendkiegészítőkkel magamon. Ne menjünk sűrűn, ne csacsogjunk, de amikor próbálom tisztelettel rövidre fogni, akkor mintha semmi bajom nem lenne, elmegy a füle mellett. Be kéne hazudni a 45 fokos lázat? Vagy arra is jó a lónyugtató?
tegnap 15:01
 13/21 A kérdező kommentje:

Vesefájdalom, hányás, láz se hatotta meg..:

Jaj de jó hogy írtad, mert én is ezt tapasztaltam, hogy mindenre be akarnak nyugtatózni!!! Mindenkinek írja a Xanaxot, idősek szedik, mint a cukrot… Más országban ez sincs, de itt nagyon jó. Sokan azt sem tudják, mivel mérgezi magát, függővé is tesz, mert lényegében drogok…

De egyszerűbb, mint vérvételre elküldeni, írtam, hogy nekem is azt adott, de még nem is nekem, hanem anyàmnak, ezzel kapásból 3-4 törvényt sértve!

tegnap 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát most a droggal szemben zéró toleranciát hirdetnek. Kíváncsi leszek, hogy az ilyenfajta gyógyszereléssel szemben lesz-e fellépés?
tegnap 18:06
 15/21 MTamas2 ***** válasza:
14-es nem, mert a benzok legális drognak számítanak. A zéró tolerancia csak a illegális drogokra vonatkozik.
tegnap 18:12
 16/21 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, kedves tamás, de én a helyedben nem szedném ezt ilyen szinten, te szólsz be màsnak!!!

Van itt olyan doki, aki 10ezer forintért kiír bárkinek bármit, aztán utána azzal kereskednek egyesek!!!

Drognak drog, minden vele járójával együtt! Szerintem vigyázz vele!!

A Xanax a háziorvosnak meg rutinból megy…

tegnap 18:16
 17/21 MTamas2 ***** válasza:

Kedves kérdező, megsértettelek? Nem állt szándékomban, csak megjegyeztem hogy a Xanax és társai legálisak. Szedtem valamikor, de már egy ideje nem élek vele szerencsére.

Tudom hogy a háziorvosok rutinból írják a Xanaxot, és ez elég baj.

tegnap 18:25
 18/21 A kérdező kommentje:
Orvosi vényhez kötött dolgok, amit nem lehetne csak úgy ellenőrzés nélkül írni, mint a cukrot. Antidepresszáns sem jobb, amit “depresszióra” írnak.
tegnap 18:38
 19/21 MTamas2 ***** válasza:
Az antidepresszáns nem addiktív.
tegnap 18:40
 20/21 A kérdező kommentje:
De igen, az, lehet nem olyan mértékben, mint a nyugtató, de az, plusz nagyon komoly elvonási tüneteket okoz. Továbbá úgy tudom, nyugtatóval együtt írják ki…
tegnap 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!