Járnátok olyan háziorvoshoz, aki egy nyomorult vérvételre sem tud elküldeni és nem ért semmihez?

Vesefájdalom, hányás, láz se hatotta meg..:
Jaj de jó hogy írtad, mert én is ezt tapasztaltam, hogy mindenre be akarnak nyugtatózni!!! Mindenkinek írja a Xanaxot, idősek szedik, mint a cukrot… Más országban ez sincs, de itt nagyon jó. Sokan azt sem tudják, mivel mérgezi magát, függővé is tesz, mert lényegében drogok…
De egyszerűbb, mint vérvételre elküldeni, írtam, hogy nekem is azt adott, de még nem is nekem, hanem anyàmnak, ezzel kapásból 3-4 törvényt sértve!

Ne haragudj, kedves tamás, de én a helyedben nem szedném ezt ilyen szinten, te szólsz be màsnak!!!
Van itt olyan doki, aki 10ezer forintért kiír bárkinek bármit, aztán utána azzal kereskednek egyesek!!!
Drognak drog, minden vele járójával együtt! Szerintem vigyázz vele!!
A Xanax a háziorvosnak meg rutinból megy…

Kedves kérdező, megsértettelek? Nem állt szándékomban, csak megjegyeztem hogy a Xanax és társai legálisak. Szedtem valamikor, de már egy ideje nem élek vele szerencsére.
Tudom hogy a háziorvosok rutinból írják a Xanaxot, és ez elég baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!