Mi az a dolog amitől változik a hozzáálásod a párkapcsolatok hoz?
Lényegében én nagyon szerelmes típus vagyok és könnyen belezúgok valakibe, akivel közel állunk egymáshoz.
Egy időben nagyon hatott rám ez az otthoni, baráti köri piszkálás, hogy "naa, van barátod? miért nincs? mikor lesz?" - és elkezdtem ismerkedni, de sose jött össze semmi.
Aztán a szüleim elváltak. Úgy gondoltam, minek nekem szerelem, ha úgysem valódi a minta, amire építeném, így aztán lemondtam róla. Meg akartam magam dugatni valakivel, de nem jött össze, majd ugyanez az ember tönkrevágta az önbizalmam. Nagyon mélyponton voltam, csak úgy "miért ne" alapon ráírtam valakire, aki itt hirdette magát, aztán elmentünk egy randira, de olyan kellemetlen volt, hogy megmondtam magamnak, "akivel online nem szívesen beszélgetek, azzal randira se fogok menni", letiltottam, azóta nincs semmi.
Nem mondom, lenne akivel szívesen együtt lennék, de ezt a kapcsolatban kéne lenni érzést inkább hozzá kötöm. Vele szívesen lennék együtt, de mással, míg nem ismerem meg és szeretek belé, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!