Ha nem volt jó számomra az első randi, idővel megváltohat a dolog?
Internetek keresztül nagyon nagyon jól kijöttünk, a alig vártam találkozzunk, hiszen sok közös témánk volt, rengeteget beszéltünk stb..
De előben más volt kicsit, nem éreztem azt, hogy húú de el vagyok ragadtatva, hiányott valami plusz, pedig tényleg rendes srác..
Külsőleg(a testalkata) nem jön be, annyira nem vonzódom hozzá, de a belső tulajdonságai tetszenek ezért próbáltam vagyis próbálok törekedni arra, hogy több legyen..
De valami mégis hiányzik, sokat gondoltam a volt páromra is és nem telt túl jól nekem, neki viszont igen és lehet, hgoy észrevette rajtam...
Szerintetek felejtős vagy még adjak esélyt a dolognak??
Simán. Olyan is sok kapcsolatban van, hogy először nem igazán tetszik a fiú a lánynak, majd hónapokkal később, fél évvel, akár egy évvel később is, mikor már összecsiszolódtak, beleszeret végül a lány a fiúba.
Lehet, hogy fordítva, a fiúk részéről is van ilyen, ezt azért nem tudom, mert a fiú ismerőseimmel nem szoktunk ilyenekről beszélgetni, míg sok lánybarátnőm mondta már, hogy vele ez történt. Az elején vagy nem is szerette a srácot, nem is tetszett neki, vagy csak egy kicsit jött be neki, majd szépan alakult az a hónapok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!