Normális dolog, hogy 39 éves vagyok és soha nem voltam még szerelmes? Van olyan ember aki egész életében soha sem volt szerelmes?
Persze hogy normális.
A serdülőkorban a leggyakoribb ez,de az ovis szerelem sem ismeretlen,meg a nyugdíj-korabeli sem ismeretlen.
A "leves" kell hozzá,tehát az ingergazdag környezet,meg a szubjektív szemlélet,a hozzáállás,de ennél több összetevős :)
Egyébként hormonális esemény,ami abban a korszakban a gyakoribb.
Hát kicsit nézzél rá milyen érzéseid vannak a másik nemmel kapcsolatban. Vannak érzéseid? Félelmet érzel? Esetleg más nem kellemes érzést?
A természetes az ha ha képes vagy szeretetet, vonzalmat érezni a másik nem iránt. Ha kicsit is képes vagy, akkor csak fokozatosan el kell mélyíteni ezt. Beszélgess minél többet a másik nembe tartozó személyekkel. Ismerd meg őket. Barátkozz velük. Segítsd őket. És egyre több szeretet fogsz érezni irántuk. A nagy szeretet és az igazi szerelem között már kicsi a határ vonal.
Akkor valoszinuleg mas vagy, mint a tobbseg. Az mindegy, hogy kivul, vagy belul. A baratsag es a szerelem is akkor mukodik ha kozel azonosak az ertekrendek.
Sokak szerint ezert (is) maganyosak pl amaskent gondolkodok, muveszek, tudosok, mert nem talalnak olyan part maguknak akit erdekel, hogy hany ampert vesz fel az X tekercs, vagy eppen milyen szimfoniat irtam az elmult 2 hetben...
A megoldas: empatia.
Ne csak a magad dolgaival torodj. Ahogy elottem irtak, jarj el nyugodtan masokkal es ismerd meg masok szokasait amik a tiedtol kulonboznek. Neked is el kell fogadnod, hogy masoknak masok az elvarasaik.
Velem sem foglalkoznak olyanok akikkel sosem ertek egyet. De nem azert mert azok gonoszak, vagy utalnak... hanem mert ez igy nem mukodik. Csak az mukodik ha valakivel kozosen megertitek egymast.
én se voltam még vagyis egyszer de az plátói volt
valaki azt mondja lehet jobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!