Normális dolog, hogy 39 éves vagyok és soha nem voltam még szerelmes? Van olyan ember aki egész életében soha sem volt szerelmes?
Én talán voltam szerelmes, vagy legalábbis akkor azt hittem, de sosem viszonzottan. Belém sok nő volt szerelmes (pár most is). Néha belementem velük párkapcsolatokba, és szerettem is őket, tetszettek is, de valahogy mégsem éreztem szerelmet, inkább csak valamiféle vonzalommal keveredő ragaszkodást. De úgy érzem, ez nem az az igazi szerelem, amiről annyian beszélnek, ami művészeket ihlet meg, vagy ami öngyilkosságba hajszol embereket.
A szerelemnek az egyik fő ismérve az lehet, hogy minden mást elhomályosít, egyfajta eufórikus csőlátást okoz, amíg tart. Azt nem tudom, hogy van-e különbség az emberek szerelemre való képessége közt, vagy egyszerűen valakinek ilyen-olyan okokból sosem adatik meg, hogy megtalálja a szerelme tárgyát, és ezért érzi magát képtelennek a szerelem megélésére.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!