Milyen viselkedési formában, milyen hozzaalasban mutatkozik meg leginkább ha egy pasi féltékeny egy nőre?
Figyelt kérdés
Nem a testi adott sagokrol lenne szó. A nőnek egy rosz szava sem volt felé, ismerősök régről. Sose jó amit a nő mond neki, mindig felsőbbrendűnek érzi magát a nővel szemben. Kioktato, tudalekos. 2 évvel fiatalabb nálam. Nekem 2 munka helyem van, az egyik az üzletem amit viszek, másik irodán is dolgozom. Ő egy cégnél anyag szállító. Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a viselkedést. Többek érzi magát ami egyből meg mutatkozik. Én tegnap el köszöntem tőle de este le tiltottam mindenhol mivel nekem ilyen ismerős nem kell. Tipikusan az, ha azt mondod neki a fű zold, biztos beléd köt és ki nevet, hogy az nem az sárga vagy lila pl. (hirtelen ez jutott eszembe csak, hogy értsd mitől beszélek). Mi váltotta ezt a viselkedést ki a csaj /nő felé?2021. nov. 19. 17:37
1/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat, gyorsan írtam, és át írt pár szót, amit most vettem észre!
2021. nov. 19. 17:37
3/15 A kérdező kommentje:
Az a baj nem tudom mire gondoljak... Én egy szóval se bántottam soha. Ezért nem értem miért viselkedik így.
2021. nov. 19. 18:05
4/15 A kérdező kommentje:
Koszonom
2021. nov. 19. 18:05
5/15 anonim válasza:
Ahogy írtad 2 munkahelyed van és talán ezért olyan amilyen. Gondolom én.
6/15 A kérdező kommentje:
De azért miért?
Sose nagyzolzam ezzel se neki... Teljesen értetlenül állok az egész előtt.
De még lehet köszönöm!
2021. nov. 19. 18:13
7/15 anonim válasza:
Szerintem sikeres nő vagy, és féltékeny a sikereidre. Van egy üzleted, mellette még egy munkahely. De talán, ha megkérdeznéd tőle mi a baja.
8/15 A kérdező kommentje:
7#semmi ennyi volt a válasza és csak vigyorgott és nevetett... Erre nem tudom mit lehet mondani sajnos...
2021. nov. 19. 18:19
9/15 anonim válasza:
Esetleg tetszel neki csak nem meri elmondani?
10/15 anonim válasza:
Minden nővel ilyen vagy csak veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!