Milyen viselkedési formában, milyen hozzaalasban mutatkozik meg leginkább ha egy pasi féltékeny egy nőre?
Ne keress ebben logikát. Nekem is volt ilyen kollégám. Ott járatott le, ahol tudott, egy rosszindulatú féreg volt, folyamatosan lebecsülte a munkám és fenyegetett, hogy kirúgat, folyamatosan számonkért, ott állt a nyakamban, pedig nem volt a felettesem, sőt. Ha tanítottam neki valamit vagy segítettem megcsinálni valamit, a saját munkájának könyvelte el, sokszor kérte, hogy küldjem át a munkám privátban vagy töltsem fel valami külső helyre, hogy hadd lássa, aztán közben az volt az egész mögött, hogy a saját neve alatt adja be és engem okoljon, hogy nem dolgozom.
Többször kérdeztem, hogy mi az anyja a baja, de mindig úgy válaszolt, hogy ez egy munkahely és én nehezítem az ő munkáját.
Addig-addig húzta, amíg véletlenül hozzá nem adtam a főnököt a beszélgetéshez Teamse, amiről tudni kell, hogy látja az előzményeket is, amint hozzá lesz adva.
Mondom a főnökömnek, "hupsz, félrekattintottam, bocsánat, Péter".
Onnantól a kutyám volt és berakták alám mentorálásra, aztán inkább felmondott, mert nem bírta elviselni a megaláztatást, hogy egy nő ugráltatja, aki szakmailag képzettebb, mint ő. :)
Nem tudom, szerintem csak velem, legalábbis van egy olyan érzésem..
Köszönöm a segítséget
Köszönöm szépen!
Valami baja biztos van vele... Csak franc se tudja, hogy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!