Van egy gyerekkori barátom, vett egy romhalmaz kocsit. Természetes atomjaira esett, és megkérdezte nem-e csinálom meg neki. Nyilván nem mondtam nemet, olyan 350e Ft-os javítást csináltam neki. Még csak azt sem mondta köszi, vagy tetszik, vagy jó lett...
Hogy mondjam neki, hogy legalább a rezsianyagokat fizesse már ki vagy vegye meg amit beleraktam?
Ezt előtte kellett volna tisztázni. Most már hagyd!
2020. júl. 27. 11:22
2/7 anonim válasza:
Úristen, akkora balfasz vagy te
2020. júl. 27. 13:18
3/7 anonim válasza:
"Hallod, azért nekem se volt ingyen az anyagbeszerzés, a munkadíjat elengedem, de a többit fizesd ki légy szíves. Vagy te mire gondoltál?"
2020. júl. 27. 13:24
4/7 anonim válasza:
Az ilyesmit elore kell nem is jelezni, egyenesen megmondani. A potyazast nem szeretem, de te se csinaltad jol.
2020. júl. 27. 14:01
5/7 A kérdező kommentje:
Talán igazatok van. Soha többet egy csavart nem húzok meg neki.
Azt hittem talán annyit mond köszi vagy mivel tartozom. De... Legalább tudom melyik polcra kell rakni a továbbiakban.
2020. júl. 27. 16:36
6/7 anonim válasza:
Megértem, hogy mérges vagy és teljesen igazad is van, de szerintem beszélj vele erről. Mégiscsak gyerekkori barátok vagytok és nem ér annyit ez, hogy te magadban sértődötten forrongva létezzél és megszakítsd vele a kapcsolatot. Lehet neki valami tök más van a fejében. Kérdezz rá legközelebb, hogy a kocsijavítás anyagköltségével mi lesz, hogy tervezi rendezni, mert neked sem volt ingyen. Tudom, hogy kellemetlen neked szóbahozni ezt a dolgot, de te teljesen jogosan kéred a pénzed, ő meg nyilván mond erre majd valamit. Egy próbát megér, a reakciójából meg sokat tanulhatsz.
2020. júl. 27. 18:37
7/7 anonim válasza:
Bár ha gyerekori barátod akkor ennyi év után már bármit megemlítesz neki mindenféle kellemetlenség nélkül nem? Vagy csak nekem ilyen a baráti köröm? Még azt el tudom képzelni hogy nem olyan szoros a kapcsolatotok de akkor miért ne mondhattál volna neki nem-et?
Mindenesetre elég bunkó lehet a srác is, ha köszönet nélkül távozott. Pedig az ingyen van. Mindenesetre erre szokták mondani hogy késő bánat :/.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!