Simp vagy? Kit támogatsz a leginkább és milyen formában?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 06:22
3/6 A kérdező kommentje:
Manapság azokra a férfiakra használják a simp kifejezést, akik szinte bármit megtesznek annak érdekében, hogy elnyerjék egy nő tetszését.
2021. nov. 19. 10:13
4/6 anonim válasza:
"A Simp egy internetes szleng kifejezés, amely leírja valakit, aki túlzott szimpátiát és figyelmet tanúsít egy másik személy iránt, általában olyasvalakivel, aki nem viszonozza ugyanazokat az érzéseket, hogy megnyerje szeretetét. Ez általában a szexuális kapcsolat érdekében történik."
5/6 anonim válasza:
Pénzügyileg soha, senkit, talán 5 éve kicsit több időt töltöttem el egy youtuber nézésével mint azt normál esetben tenném manapság, nem írom le ki az.
6/6 anonim válasza:
Jaa én Simp vagyok, nagyon odavagyok egy srácért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!