Ha ilyen formában halad tovább a világ, és ennyire háttérbe szorulnak az erkölcsi erények, ennyire teret nyer magának az LMBTQ, akkor mi lesz az érték 30 év múlva? Egyáltalán van még esély egy jobb világra, vagy ez már teljesen menthetetlen?
"Gondolok itt arra is, hogy már majd hogy nem belenevelik a gyerekbe, hogy: "Nem számít, milyen neműnek született majd ő eldönti milyen nemű akar lenni!"
A "már majd hogy nem" az számodra egyenlő azzal, hogy láttál az interneten mondjuk három extrém példát az egész világra levetítve, olyan emberekről akik tultolák ezt a "gendersemleges" cuccot?
Meg azt sem értem hogy ennek egyáltalán mi köze az erkölcshöz.
Mármint az egyetemes erkölcshöz, nem keresztény, meg arab sharia fejlevágós és egyéb vallásos agymenéses "erkölcshöz.
Erkölcsök jönnek-mennek, a 16 században pl tök bevett megoldásaa volt egy-egy konfliktusnak hogy levágtad az ellenérdekelt fél fejét. Ennél mondjuk sztem jobb bíróságra járkálni...
Mondom ezt úgy hogy ellenzem az lgbt...stb ideológiát! De nem vagyok hajlandó a "világ erkölcsi romlásának" példájaként látni. Ellenkezne a beállítottságommal, sőt, a hitemmel is. Az egyik előző válaszoló nem tudom milyen képregényben olvasott a kereszténységről :)
Mint említettem ez egy ideológia és NEKÜNK kell szembeszállni vele. A kommunizmust, a nácizmust se a sopankodók állították meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!