Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miféle igénytelen hozzáálás...

Miféle igénytelen hozzáálás ez a magyar dolgozók részéről?

Figyelt kérdés

Nem egészen politika kategória de ide írom mert ez is a magyar színvonalat mutatja.

Bemegyek a boltba kérek 20deka akármit.

-40 lett maradhat?

-nem mert én 20-at kértem

-és ezzel most csináljak ki fogja így megvenni nem vágom le mégegyszer takarodj stb.

Megmondtam neki hogy akkor menjen máshová dolgozni (nem való neki ez a munka)

És akkor én vagyok a bunkó mert leállok vele vitatkozni hogy szíveskedjen már annyit levágni amennyit kértem...

2017. febr. 18. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A pékségekben is a csajok olyan flegmák meg bunkók sokszor, hogy az valami elképesztő.
2017. febr. 18. 13:45
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

"magyar színvonal"

sose találkoztam még ilyennel, ha neked ez az első eseted, lehet nem kellene általánosítani..

2017. febr. 18. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Lehet én vagyok kötözködő,de én azonnal hívtam volna a felettesét.

Egyébként még velem se fordult elő soha ilyen,pedig nem tegnap kezdtem boltba járni.

2017. febr. 18. 13:58
 4/11 A kérdező kommentje:

A nagyobb áruházakban ezt nem csinálhatják, de ez "kisbolt", nem falusi bolt de nem is a városk közepén van.

Első eset, de minidg többet vágnak, nem nagyon érdekel de most ki volt számolva erre levágja a kétszeresét.

Az se probléma, hogy nem tudja levágni, de akkor ne én legyek már a hibás. A kocsmából áttámolygott félholtrészeg alkohlisták meg elégedetlenkednek hogy én milyen szemét vagyok a kedves boltosnénivel.

Nem általánosítás, de ez a tpikis magyar összkép.

2017. febr. 18. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire durva elszámolást nem szoktam tapasztalni, de az természetes, hogy nem sikerül eltalálni, főleg ha hiányzik hozzá a gyakorlat.

Szerintem ne ez alapján próbálj összeesküvéselméleteket gyártani :)

2017. febr. 18. 14:11
 6/11 Estádio de Felchút ***** válasza:
79%

- Csókolok, csókolom, egy szép nagy sárgadinnyét szeretnék!

- Jaj, kettő lett, maradhat?

2017. febr. 18. 14:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem is ennyire durva, de gyakori. Ezért szoktam ugy kérni, hogy 15...20 deka közöttit, de 20-nál ne legyen több. (Jellemzöen 19-re sikerül.)
2017. febr. 18. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem a "magyar dolgozók", hanem közülük néhány bolti eladó. Vagy te is így végzed a munkádat? Vagy te nem vagy dolgozó, esetleg nem vagy magyar?

Nekem is túltolta a benzinkutas a múltkor, amikor tízezer forintért kértem tankolást, 35 forinttal ment fölé, de mégsem írtam ki a teljes magyar dolgozói társadalmat elmarasztaló kérdést...

2017. febr. 18. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenki kényelmes.
2017. febr. 18. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
De miért a magyar dolgozók részéről? Én például még nem tapasztaltam ilyesmit. Még egyszer sem akarták a kért mennyiség dupláját rám erőltetni. Pénztárossal már volt vitám, de még egy sem mondta, hogy takarodjak, meg ilyesmi. Nem színezted egy kicsit ki a sztorit?
2017. febr. 19. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!