Miféle igénytelen hozzáálás ez a magyar dolgozók részéről?
Nem egészen politika kategória de ide írom mert ez is a magyar színvonalat mutatja.
Bemegyek a boltba kérek 20deka akármit.
-40 lett maradhat?
-nem mert én 20-at kértem
-és ezzel most csináljak ki fogja így megvenni nem vágom le mégegyszer takarodj stb.
Megmondtam neki hogy akkor menjen máshová dolgozni (nem való neki ez a munka)
És akkor én vagyok a bunkó mert leállok vele vitatkozni hogy szíveskedjen már annyit levágni amennyit kértem...
"magyar színvonal"
sose találkoztam még ilyennel, ha neked ez az első eseted, lehet nem kellene általánosítani..
Lehet én vagyok kötözködő,de én azonnal hívtam volna a felettesét.
Egyébként még velem se fordult elő soha ilyen,pedig nem tegnap kezdtem boltba járni.
A nagyobb áruházakban ezt nem csinálhatják, de ez "kisbolt", nem falusi bolt de nem is a városk közepén van.
Első eset, de minidg többet vágnak, nem nagyon érdekel de most ki volt számolva erre levágja a kétszeresét.
Az se probléma, hogy nem tudja levágni, de akkor ne én legyek már a hibás. A kocsmából áttámolygott félholtrészeg alkohlisták meg elégedetlenkednek hogy én milyen szemét vagyok a kedves boltosnénivel.
Nem általánosítás, de ez a tpikis magyar összkép.
Ennyire durva elszámolást nem szoktam tapasztalni, de az természetes, hogy nem sikerül eltalálni, főleg ha hiányzik hozzá a gyakorlat.
Szerintem ne ez alapján próbálj összeesküvéselméleteket gyártani :)
- Csókolok, csókolom, egy szép nagy sárgadinnyét szeretnék!
- Jaj, kettő lett, maradhat?
Ezek nem a "magyar dolgozók", hanem közülük néhány bolti eladó. Vagy te is így végzed a munkádat? Vagy te nem vagy dolgozó, esetleg nem vagy magyar?
Nekem is túltolta a benzinkutas a múltkor, amikor tízezer forintért kértem tankolást, 35 forinttal ment fölé, de mégsem írtam ki a teljes magyar dolgozói társadalmat elmarasztaló kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!