Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igénytelen, figyelmetlen és sörhasú a magyar férfi?
Ez a cikknek a címe, jómagam is pasi vagyok, de érdekelnek a vélemények.
Kort, és nemet is létszíves!
"Mert erre van igénye a magyar nőnek."
Nem, a magyar nőknek a "szkófildekre, stathamakre" lenne szüksége csak azoknak nem kellenek, max. "arra" és cserébe sokszor át is verik, kihasználják őket.
Utána már a "sörhasú, 'átlagos'" is megteszi, főleg ha pitiznek nekik mint valami hülye, és még el is tartják őket!
Jól le van írva, hogy miért vonzzák a külföldiek jobban a nőket: több pénz, "egzotikum", tiszta lappal indulás képzete, illetve a nyelvi akadályok (a nő részéről).
Az utóbbira nagyon jól rávilágított egy pár másodperces jelenet az egyik kedvenc sorozatomban. Amerikai nő elutazik Franciaországba, majd odamegy hozzá egy helyi csóka, csapja neki a szelet, majd mondja "az akszenthusom mhiatt úgyis 2 évig fhog tahtani, míg rájössz, hogy én is ugyanohlyan átlagos vagyhok, mint báhki más". És ebben k*rva sok igazság van. Kezdetben a nő ha valamit nem ért meg teljesen, automatikusan valami pozitív üzenetet helyettesít be, míg a sértéseknél a "biztos nem így gondolta, csak én értem félre" behelyettesítés dukál...
A fentiekből kiindulva, valahol tudat alatt a nők is érzik, hogy valami nem klappol 100%-osan, és ezt próbálják elhallgattatni azzal, hogy a magyar férfiakat degradálják le. Ezzel próbálják magukat megnyugtatni és önigazolást keresni...
"Amiért sok magyar nő irreális elvárásokkal teli igénytelen tehén"
Ez teljesen igaz. A magyar nők nagy része 30-35 fölött, amikor már megvan a család és a gyerek, elkezdi látványosa hanyagolni önmagát. Nem is értem, miért mindig a férfiakat veszik elő a cikkek, mikor a nők között sokkal több az elhízott, igénytelen, mint fordítva. Arról meg nem is beszélve, hogy mivel fiatalabb korukban elég volt szépnek lenni, ezért nem is művelődtek, magyarán az igénytelenségük mellett még szellemi társnak se jók.
A külföldi fickók szerintem csak egy numerát látnak bennük.
Ami a magabiztosságot illeti, könnyen lennék én is magabiztos, hogy tudom, bármikor kaphatok nőt, mert felnéznek rám és becsülnek.Nem elváráshegyekkel állnak elém, hanem meg akarnak ismerni.Azonkívül nyugodt és kiegyensúlyozott környezetben élek, olyan lehetek, amilyen akarok lenni.ha művelt és kifinomult vagyok, akkor értékelik, nem pedig gyengeségnek, lúzerségnek tartják. Ez utóbbi komoly, a magyar nők közül sokan tényleg ilyen idióta módon gondolkodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!