Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam, hogy en nem magyar vagyok, hanem nemet. Akkor most azt hiszi, hogy nemet vagyok?
Figyelt kérdés
Beszelgettunk a barataimmal es mondtak nekem, hogy magyar vagyok, szoval hallgassak. Erre en azt mondtam, hogy nem magyar vagyok, hanem nemet. De amugy tenyleg semmi kozom a magyarokhoz.
Amugy nem magyarorszagi vagyok...
2012. dec. 23. 20:14
1/13 Mókusgyilkos válasza:
mi van? és ez miért szerelem szex kategória?!
2/13 A kérdező kommentje:
mert az a pasi, aki tetszik, ott allt mellettem, es szeretnek tudni, hogy o mit szurt ebbol le
2012. dec. 23. 20:16
3/13 moonlightsentinel válasza:
Akkor honnan tudsz magyarul, ha semmi közöd a magyarokhoz, és még német is vagy? o.O
Egyébként elég zagyvaság, ahogy leírtad, lehet tényleg nem vagy magyar :D
4/13 A kérdező kommentje:
Az anyanyelvem magyar, de az oseim nemetek voltak...
2012. dec. 23. 20:26
5/13 anonim válasza:
Minek a hazugság???Ezt soha nem vágtam,,,,
6/13 anonim válasza:
Az állampolgárságod is számít. Az őseid nem. Én is német származású vagyok, mégis magyar vagyok.
Amúgy, ha az anyanyelved magyar, akkor magyar IS vagy. Ha akarod, ha nem.
7/13 A kérdező kommentje:
de az allampolgarsagom se magyar
2012. dec. 23. 20:55
8/13 anonim válasza:
Ha itt születtél, magyar vagy. Ha nem, nem. A melletted álló pasi pedig azt gondolja, hogy német vagy, mert azt mondja. Kész.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem Magyaro.-on szulettem.
2012. dec. 27. 10:57
10/13 anonim válasza:
Akkor nem magyar az anyanyelved. És nem vagy magyar. Mi itt a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!