Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha tegnap két csajt húztam meg kb 2 óra különbséggel. Úgy, hogy ráadásul majdnem szomszédok, és mind a kettő MILF? Az egyiknek azt mondtam megy a buszom, és közben a másiknál aludtam?
Elegem van a sok ugyanolyan kérdésből. A kis pisisekből meg pláne.
Amúgy, most hogy kicsit lehiggadtam, a fenti kérdésre jöhetnek a kommentek... Kíváncsi vagyok ki mit gondol. :D
(a kérdés valós, és megtörtént, és tényleg tegnap...)
Aki eszközként adja magát az ne várja, hogy többre tartsák.
Bocsi, ezt nőként mondom.
Hát, ha másnak nem tudod elmondani csak itt nagy arcoskodni...
Én amúgy nem hiszem el:) lehetnek ilyenek nem azt mondom, de biztos nem jönnek ide menőzni. Én ezt gondolom,lány vagyok.
Úgy látom megosztom a közvéleményt...
A történet valós. De nem fogom bizonygatni az igazam... Aki elhiszi az el hiszi, aki meg nem, hát így járt... :D
Pusztán az a vélemény érdekel, hogy hogy viszonyultok egy ilyen "paraszthoz" aki "használja" a nőket... :D
Holott mind a kettő önszántából "adta" magát... :)
Te most nagy csókánák érzed magad? Mitől lettél te ilyen nagy arc? Szétröhögöm magam rajtad:D
Erre a kis nagy arcú szöszi gyerekre emlékeztetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!