Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha tegnap két csajt húztam meg kb 2 óra különbséggel. Úgy, hogy ráadásul majdnem szomszédok, és mind a kettő MILF? Az egyiknek azt mondtam megy a buszom, és közben a másiknál aludtam?
Elegem van a sok ugyanolyan kérdésből. A kis pisisekből meg pláne.
Amúgy, most hogy kicsit lehiggadtam, a fenti kérdésre jöhetnek a kommentek... Kíváncsi vagyok ki mit gondol. :D
(a kérdés valós, és megtörtént, és tényleg tegnap...)
Eszméletlen ez a férfi irigység :)))
Ti még beugatásokkal is fűszerezitek, mi maximum hajat tépünk.
Ez jobb :DD
Ezt melyik éjszaka álmodtad meg? Mert , h kamu az tuti...
De tizenéveseknél ez még végül is normális, kérkedni meg nem történt eseményekkel, amik csak a fantáziádban történtek meg...
Minden további nélkül igaz lehet. Én is kipróbáltam anno 3 nővel egy napon,direkt előre betervezve,kíváncsiság alapon. Hát érdekes volt,de igazából egy hajsza volt,és nem volt meghitt. Jobb eggyel és intimitásban. Aztán jöhet a megint egy,de nem egy napon. Csak másnap ! Na ez poén volt. Hát az ember különleges állatfajta,kipróbál sok mindent. Enélkül le se jöttünk volna a fáról.
A követ az dobja,akinek nincs a füle mögött semmi !
üdv Bret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!