Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha tegnap két csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha tegnap két csajt húztam meg kb 2 óra különbséggel. Úgy, hogy ráadásul majdnem szomszédok, és mind a kettő MILF? Az egyiknek azt mondtam megy a buszom, és közben a másiknál aludtam?

Figyelt kérdés

Elegem van a sok ugyanolyan kérdésből. A kis pisisekből meg pláne.

Amúgy, most hogy kicsit lehiggadtam, a fenti kérdésre jöhetnek a kommentek... Kíváncsi vagyok ki mit gondol. :D

(a kérdés valós, és megtörtént, és tényleg tegnap...)

2012. dec. 14. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%

Eszméletlen ez a férfi irigység :)))

Ti még beugatásokkal is fűszerezitek, mi maximum hajat tépünk.

Ez jobb :DD

2012. dec. 14. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy mi ebben a rohadt nagy cucc? Hazudtál két nőnek. Ha rájjönek utána úgy összehúzod a kis pucoród, hogy nagyítóval is alig fog látszani. Ha igazán tökös vagy akkor nem hazudoznál hanem nyíltan csinálnád. Az a menőség. Nagy embernek érzed magad, mert hazudtál? cöh.. kis csira:D Bocs a trollkodásért, de szánalmas a vagányságod és akkor te nevezel másokat pisisnek. Ultra gáz.
2012. dec. 14. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezt melyik éjszaka álmodtad meg? Mert , h kamu az tuti...

De tizenéveseknél ez még végül is normális, kérkedni meg nem történt eseményekkel, amik csak a fantáziádban történtek meg...

2012. dec. 14. 20:52
 14/14 Arobi ***** válasza:

Minden további nélkül igaz lehet. Én is kipróbáltam anno 3 nővel egy napon,direkt előre betervezve,kíváncsiság alapon. Hát érdekes volt,de igazából egy hajsza volt,és nem volt meghitt. Jobb eggyel és intimitásban. Aztán jöhet a megint egy,de nem egy napon. Csak másnap ! Na ez poén volt. Hát az ember különleges állatfajta,kipróbál sok mindent. Enélkül le se jöttünk volna a fáról.

A követ az dobja,akinek nincs a füle mögött semmi !

üdv Bret

2015. febr. 17. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!