Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos ti is láttátok már ezt a gifet a facebookon. Ő magyar szerintetek?
1. Nem baj, szeretem a zsidókat.
2. Miért lenne zsidó?
Persze, hogy nem baj, csak azért írtam mert kérdezted.
Bocs, de egy eszkimót is meg tudsz különböztetni egy négertől, nem?
Jó lehet, hogy zsidósan néz ki, de rólam is azt hiszik, hogy zsidó vagyok, közben meg német származású.
Csak azért kérdeztem, hogy hátha magyar, mert nagyon megtetszett. :P
Nem tudom milyen állampolgárságú, de egy amerikai egészségügyi ellátásnál kitöltendő dokumentumban a fajta (race) rovatba a zsidó származást írnák be. Nem vagyok szakértő ezért a további alcsoportot (szefárd, vagy askenázi) nem tudnám megállapítani.(Ugyanis az amerikai dokumentum erre is rákérdez) Ennek annyi a jelentősége, hogy bizonyos betegségek kizárólag ebben a népcsoportban fordulnak elő, más betegségek gyakoribbak, illetve ismét más kórképek nem fordulnak elő. Azonos, jellegtelen tünetekkel induló betegségeknél a fentiek alapján a fajta ismerete nagy jelentőségű. Az,hogy "zsidósan" nézel ki nem jelent semmit, ugyan úgy mint az sem, hogy Német származású vagy.
Ettől eltérő a helyzet, ha nem biológiai, hanem vallási alapon, vagy törzsi hagyományok alapján gondolkodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!