Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miféle igénytelen hozzáálás...

Miféle igénytelen hozzáálás ez a magyar dolgozók részéről?

Figyelt kérdés

Nem egészen politika kategória de ide írom mert ez is a magyar színvonalat mutatja.

Bemegyek a boltba kérek 20deka akármit.

-40 lett maradhat?

-nem mert én 20-at kértem

-és ezzel most csináljak ki fogja így megvenni nem vágom le mégegyszer takarodj stb.

Megmondtam neki hogy akkor menjen máshová dolgozni (nem való neki ez a munka)

És akkor én vagyok a bunkó mert leállok vele vitatkozni hogy szíveskedjen már annyit levágni amennyit kértem...

2017. febr. 18. 13:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Azt konkrétan nem írta hogy takarodjak. Nem akart kiszolgálni de végül megcsinálta.

A kérdés egy picit provokatív.

Ha valaminek 2ezer forint kilója akkor nem mond1 mennyit vág le. De nem is a +pénzzel van a peobléma hanem azzal, hogy úgy tesz mintha én lennék a hülye.

Én itt lakok 3 hónapja, ez a nő azóta itt dolgozik (de az is lehet hogy 3 éve). Elvárható lenne hogy normálisan végezze a munkáját.

Ha minden vevőnek csak +3 dekával többet adnak el az 10000 vevő után már komoly haszon. Szerintem direkt csinálják.

Másik boltban rendszeresen megpróbáltak átverni 20-50 forintokkal. Megéri ennyiért?

Nem. De ha 100 emberrel megcsinálja? Tiszta haszon.

Mióta az új pénztárgéprendszer van ezt már nehezebbn tudják megcsinálni.

Nem vagyok ilyen 5filléres ember de azérr ne nézzenek már ennyire hülyének....

2017. febr. 19. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!