Miért jó ez a csak azért is ki**szok veled hozzáálás? :)
Figyelt kérdés
Netflix. Telefon felbontása Full HD, de a lejátszási minőség SD, amit inkább nem véleményezek, hogy milyen. Mi erre a magyarázat? Tudom, hogy van valami kis szarság, ami kell hozzá, de miért kell bonyolítani? Full HD a telefon felbontása, legyen annyi a nézett film/sorozaté is, ennyi🤷🏻♂️2021. dec. 2. 20:32
1/10 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy ezzel amúgy csak Androidon ajándékoznak meg, Iphoneon megy a maximális felbontáson. Remek.
2021. dec. 2. 20:38
3/10 anonim válasza:
A full hd verziójáért többet kell fizetned. Így használják ki ezt.
Ezért kell iPhone-t venni.
4/10 anonim válasza:
Melyik csomagot fizeted? Ha nem a legkisebbet, akkor a beállításokban külön be kell állítani, hogy melyik felbontást preferálod.
5/10 anonim válasza:
hát nem tudom nekem megy évek óta a full hd (a legnagyobb csomag) szerintem csak nem állítottál be valamit
6/10 A kérdező kommentje:
Nem. Csomgtól függetlenül van egy maximum felbontás, amiben képes lejátszani. Egyszer tettem fel egy kérdést és ott le is írták pontosan a nevét, ami kell hozzá.
2021. dec. 2. 21:51
7/10 A kérdező kommentje:
2021. dec. 2. 21:51
8/10 anonim válasza:
" Egyszer tettem fel egy kérdést és ott le is írták pontosan a nevét, ami kell hozzá."
Ahogyan itt is. Második válasz.
Nem tudtam hogy nem olvasod el a válaszokat, és ha mégis, el is felejted, aztán ahelyett hogy ismét elolvasnád, kiírod megint.
Ugyanarról van szó továbbra is.
9/10 anonim válasza:
Ha még mindig a Lenovóval nyomod, akkor mitől változna?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem a változásról van szó, hanem hogy miért kell ilyenekkel akadékoskodni.
2021. dec. 3. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!