Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely miért...

Karácsony Gergely miért hergeli a budapesti embereket az autósok ellehetetlenítésével?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
59%

Harcold ki "komolyabb ember"!

Megjegyzem a bringára is 27% az ÁFA, a kötelező biztosítást meg azért fizeted, hogy ha másban kárt teszel, akkor legyen aki kifizeti.

2022. máj. 20. 10:45
 52/76 anonim ***** válasza:
73%

A kérdező egy igazi kretén. Nem is értem, hogy hogy lehetnek ilyen emberek.

Nem fogja fel, hogy az emberek nem feltétlenül azért nem közlekednek autóval, mert nincs rávaló. Bár normális ember nem néz le valakit amiatt sem, ha nincs.

További jó idegeskedést és araszolást a dugóban. A saját autód foglya vagy.

2022. máj. 20. 10:46
 53/76 A kérdező kommentje:

És ha te a bicikliddel belém jössz úgy hogy még a legtöbbötek azt se tudja mi az a jobbkézszabály? Arra nem kéne biztosítás?

2022. máj. 20. 10:46
 54/76 anonim ***** válasza:
59%

Miért mennék beléd?

2022. máj. 20. 10:52
 55/76 anonim ***** válasza:
59%

“ És ha te a bicikliddel belém jössz úgy hogy még a legtöbbötek azt se tudja mi az a jobbkézszabály? Arra nem kéne biztosítás?”

Rosszkor voltál rossz helyen, máskor nem a Fidesz propagandátol lesz oda-meg vissza akkor észre fogod venni a biciklis és arrébb mész.

2022. máj. 20. 10:54
 56/76 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel miért menne bele egy autó egy másikba vagy bármibe? Te tényleg ilyen értelmes vagy , vagy csak megjátszod?

2022. máj. 20. 10:57
 57/76 A kérdező kommentje:

Én meg ha lelöklek a kis drótszamaradról a 2 tonnás autómmal akkor te meg észre veszed, hogy proliként nem kellett volna az autó útjába állni?

2022. máj. 20. 10:58
 58/76 anonim ***** válasza:
74%

“ Én meg ha lelöklek a kis drótszamaradról a 2 tonnás autómmal akkor te meg észre veszed, hogy proliként nem kellett volna az autó útjába állni?”

Proli? Én liberális demokrata vagyok, nem én hajtogatom a Lenin féle előre megyünk lózungot, nem én “rothadonyugatozok” prolik itt max ti vagytok.

2022. máj. 20. 11:02
 59/76 anonim ***** válasza:
73%
#57: Kérdező, elég nagy baj van a fejedben, szerintem fogalomzavarban is szenvedsz.
2022. máj. 20. 11:04
 60/76 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, azt a pénzt amit te autóra költesz, azt én előbb arra költöttem, hogy jó környéken lakjak, ahol nincsenek csövesek a buszmegállóban, hanem szép, új légkondicionált CAF villamosok járnak, meg a 4-es metró :) Autót csak ezután vettem.

Kinek mi a prioritás. Mivel újból és újból megemlítetted a csöveseket és a koszos buszokat, gondolom a ti környéketeken ezt látod magad körül. Nekem fontosabb volt, hogy ne a gettóban lakjak, neked fontosabb volt, hogy erőn felül autóra költsd a pénzed. Mások vagyunk.

2022. máj. 20. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!