Szerintetek hány százalékot ért volna el az összefogás, ha Márki-Zay Péter helyett a másik 4 előválasztáson induló jelölt lett volna a miniszterelnök-jelölt?
Márki-Zay Péterel az ellenzék végül országosan: 35,94%-ot kapott.
Mennyi kapott volna az ellenzék, ha miniszterelnök-jelöltjük:
- Dobrev Klára
- Karácsony Gergely
- Jakab Péter
- Fekete-Győr András
Szerintem:
- Dobrev Klára 26%
- Karácsony Gergely 34%
- Jakab Péter 32%
- Fekete-Győr András 30%
Szerintem Dobrevvel lényegesen jobb eredmény született volna, Karácsonnyal legalább ennyi, inkább kicsit több.
A másik két jelölttel viszont szerintem ennél rosszabb.
Dobrev, Jakab, Fegyőr rosszabb
Karácsonnyal picivel jobb
Egyedül Karácsony ért volna el jobb eredményt. Talán.
A többi nem.
Dobrev profi politikus, de a férje miatt egyből elmentek volna a bizonytalan szavazók.
Karácsony : egy mezei szociológus, egy nyelvvizsgát és egy jogsit nem tudott letenni.
Semmihez sem ért, de nindenhol ott van, mindenhol szeretné, ha csurranna-cseppenne neki egy zsiros vezető pozició. Főpolgármeszerként egy komplett stáb állitja össze, mikor mit kell mondania és csinálnia.
Mindig elindul nagyszájúan miniszterelnök jelöltként, lefikázza Orbánt és VOnát,aztán gyáván megfutamodik.Mindezt úgy, hogy 1 %_os pártja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!