Karácsony Gergely miért hergeli a budapesti embereket az autósok ellehetetlenítésével?

A budapesti emberek pont leszarják hogy az autósok még mennyi utat, parkolót akarnak maguknak.
Nekik sokkal fontosabb a BKK járatok minősége, követési és üzemideje.
Az aglomerációban élők sivalkodnak...de sivalkodnak az aglomeráció települései is a sok kiköltöző miatt, akik élhetetlenné teszik a falvaikat.
Mivan? Én budapestiként meg minden autós társam pont telibetojja a BKK járatok minőségét mivel nem közlekedek rajtuk és nem is szándékozok.

Van autóm, időnként szoktam menni vele a Nagykörúton is, és nagyon örülök a biciklisávnak.
Az előtt nagyon balesetveszélyes volt, most sokkal biztonságosabb.

Milyen kisebbségről beszélsz? Nekem konkrétan nincs olyan ismerősöm akinek ne lenne autója
Mi termeljük a pénzt nehogy már az alja néphez igazítsuk a város képét.. ennyi erővel romboljuk le a családi házakat és éljen mindenki panelben mert hogy abban többen laknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!