Karácsony Gergely miért hergeli a budapesti embereket az autósok ellehetetlenítésével?

Akkor te majd hecceled magad tovább....amit meg én tojok telibe.

Én meg jót röhögök a klímás/fütőtt kocsiból amikor te télen a mínuszban, nyáron a 40 fokban bohóckodsz a bkv-n vagy a bicikleden, na meg szakadó esőben is mulatságos az ilyen biciklis bohócokat szemlélni :D

Azért, mert neked mind az öt ismerősödnek van kocsija úgy gondolod, hogy tisztában vagy a Budapesten rendszeresen közlekedő milliók közlekedési szokásaival? :) Számszerűen kevesebben közlekednek autóval, mint mással, ez egy mérhető tény, fogadd el.
És azt sem értem miért vagy ennyire ráfokuszálva a pénzre, valami szakadt autót fenntartani azért ANNYIRA nem drága, hogy hirtelen a felső tízezer részének érezd magad ettől. Az átlagos autó az országban 15 éves, egy normális nyugati fizetésből havonta lehet venni egyet, szóval ezt a "mi termeljük a pénzt" dolgot azért gondold át. :)

Én meg majd mosolyogva integetek neked, amint a dugóban araszolsz miközben elmegy melletted a villamosom.

20: a sétálható, élhető város éppen nem az aljanép kívánsága, hanem az olyan polgároké, akik nem csak parkolónak tekintik a várost
Kétszer annyi ember használ tömegközlekedést, mint autót, és gyalog is többen közlekednek (azért nem 100 az összeg, mert figyelembe veszi azokat is, akik különböző közlekedési módokat használnak a különböző célok eléréséhez):
Akkor miért a BKV-n nyomorog a sok proli? Azt ne mond nekem , hogy kényelmes a buszmegállóba a csövesek között várakozni aztán a más által összepiszkitott ülésen ülni , főleg, hogy nem A-ból B-be mész hanem előszőr kiballagsz a buszmegállóba ott várakozol aztán leszállsz a legközelebbi helyen onnan még odavergődsz ahova menni akarsz, a bevásárlásról , stb ne is beszéljünk :D
A különbség az, hogy én beszállok az autómba a házamnál és bemegyek a munkahelyemre ahol kiszállok az ajtó előtt.
Te meg szépen ballagsz ki a villamosmegállóba esőben, hóban, 40 fokban, -20 fokban :DD Ha éppen nem jön a villamos vagy késik megszívod , aztán a lerakó helytől ballaghatsz ahova mész , ha esetleg cuccokat ciplesz akkor pláne jó , hajrá, élvezd a villamost :)

“Na megjött az egyik szavazója.. köszönjük hogy tönkre teszitek a fővárost ezzel a pojácával“
Majd megnézheted a Fideszed mit csinált, te azt is rágogjátok majd másra.
Karácsony 1000x alkalmasabb nálatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!