BKK közvéleménykutatásnál mit számít, hogy "nembináris" neme-e a kitőltőnek?
Én csináltam már kérdőívet, nagyjából öt másodperc egy extra válaszlehetőség hozzáadása. Ha amiatt, mert hozzáadták a nembináris lehetőséget pár ember jobban érzi magát és szereztek vele pár extra kitöltőt, már megérte. Több kitöltő -> nagyobb minta -> pontosabb becslés.
„Lassan csődbe viszik a BKV-t a ballibek, amikor még nyereségesen vették át Tarlósót” – ezt kötve hiszem. Pontos számokat nem ismerek, de az ilyen tömegközlekedési vállalatok szinte mindig veszteségesek. Azt el tudom képzelni, hogy rosszabbul megy a BKK-nak most, mint Tarlós alatt, de ezért se feltétlen Karigeri a hibás. Én egy hete vettem meg a diákbérletem 3450 Ft-ért. Szeptemberben is ennyi volt. Tudtommal tavaly is. Tehát a BKK nem emelt árat, az infláció viszont jelentősen növekedett (ennek az oka részben a kormány, részben pedig külső tényezők). Ebből simán következhet az, hogy veszteségesebb a BKK most, mint mondjuk 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!