Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely miért...

Karácsony Gergely miért hergeli a budapesti embereket az autósok ellehetetlenítésével?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
76%

“ Én meg jót röhögök a klímás/fütőtt kocsiból amikor te télen a mínuszban, nyáron a 40 fokban bohóckodsz a bkv-n vagy a bicikleden, na meg szakadó esőben is mulatságos az ilyen biciklis bohócokat szemlélni :D”

Én meg rajtad aki a jövedéki-adó nemcsökkentés és a komcsi előre megy az ország, után is Orbán😍😍🤤🤤😍😍

2022. máj. 20. 09:55
 32/76 anonim ***** válasza:
87%

“ A különbség az, hogy én beszállok az autómba a házamnál és bemegyek a munkahelyemre ahol kiszállok az ajtó előtt.

Te meg szépen ballagsz ki a villamosmegállóba esőben, hóban, 40 fokban, -20 fokban”

Látod? Aki a sarki 10m re lévő fánkozóba is autóbal megy, nehogy megerőltesse magát->🤡🤡🤡

További jó araszlást, attól hogy 10m nem tudtok nemzethyes kényelmetekben megtenni, azért nem Gergő a hibás.

2022. máj. 20. 09:57
 33/76 A kérdező kommentje:

Magyarul tudni beszélni ön?

2022. máj. 20. 09:57
 34/76 anonim ***** válasza:
73%

“Magyarul tudni beszélni ön?“

Te*

Fáj az igazság Pubi?

2022. máj. 20. 10:02
 35/76 anonim ***** válasza:
80%
Egyhavi fizetésből minőségibb autót tudnék venni azoknál a sz*roknál, amiket látni szoktam a városban, mégis biciklivel járok, úgyhogy ne gondold, hogy azért, mert párszázezer forintos használt szutyok autóra és 480 ft-os benzinre van pénzed, azért te vagy a társaságod jómódú lenne.
2022. máj. 20. 10:04
 36/76 A kérdező kommentje:

Milyen jó lehet mínuszokban biciklizni, nyáron 30-40 fokban, esetleg ha rádszakad az eső az is különösen kellemes lehet :)

2022. máj. 20. 10:05
 37/76 anonim ***** válasza:
73%

Mínuszokban biciklizéshez felveszek egy kabátot, ráadásul a téli biciklizés megedzi az immunrendszert, talán ez is annak az oka, hogy amíg a sok göthös autós kéthavonta lerobban a trágya és nem-karbantartott egészségének hála, addig én évente egyszer, ha beteg vagyok.

Nyáron 30-40 fokban nem biciklizem, de ha azt tenném, akkor is sapka, naptej, és meg van oldva, ha pedig esik az eső.. nem tudom, te vattacukor vagy, hogy nem bírod, ha elázol?

2022. máj. 20. 10:11
 38/76 A kérdező kommentje:

Akkor ázz el vattacukor :DDD

Én nem szeretek bőrré ázni munkába menet, jól is néznék ki. Bár nyilván nektek gyári munkásoknak tök mind1 hogy érkeztek be a munkába , nálunk nem :)

2022. máj. 20. 10:13
 39/76 anonim ***** válasza:
81%

#38 Buta fiú, néhány kommenttel ezelőtt írtam, hogy ha valószínűleg többet keresek 1 hónapban, mint a sok elkényelmesedett idegbajos, dugóban tengődő budapesti a használt szutyokjával, szerinted pont gyári munkás lennék? :)

Igazából csak erősíted azt a sztereotípiát, ami teljesen jogosan alakult a budapesti kényelmi autósokról: Üresfejű, hisztis, énközpontú, nárcisztikus gyökerek. Semmi baj, kellemes autókázást, mindig mosolyogva szoktam nektek integetni, amikor 10 métert haladtok 1 perc alatt. :)

2022. máj. 20. 10:17
 40/76 anonim ***** válasza:
84%

"Hát Gergőben, szerintem, pont az a szimpatikus, hogy mer meglépni olyan dolgokat is, amivel tudja, hogy lesz szembeszél, de bátran vállalja, mert tudja, hogy hosszútávon jót tesz vele."

Ez amúgy igaz. Fel kellene már fogni, hogy nem fenntartható hosszútávon ilyen mértékű autós közlekedés, benzinfogyasztás, ez az egész kényelmesség, ahol a többség még a szomszéd utcába is kocsival megy le egy kiló kenyérért.

Ez környezetvédelmi, egészségügyi és városfejlesztési szempontból is luxus. Bár lenne valaki, aki ezt itt Debrecenben is felvállalná, és élhetőbbé tenné a tömegközlekedést

2022. máj. 20. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!