Mi az oka, hogy az LMBTQ a "fővárosban" annyira átvette a politikai tematizálást nyugattól, hogy csak ez alapján szavaznak sokan?
"Kíváncsi lennék azoknak a gyerekeknek a véleményére is azért, akik szüleinek a fejét Franciaországban levágta egy bevándorló"
És azoknak a véleményére nem vagy kíváncsi, akiknek az apját halálra verték Olaszliszkán? Vagy most a cigányokat szeretni kell, mert Viktor összehaverkodott Kis Pronyóval?
34
Azt ugye tudod, hogy rengeteg muszlim él jelenleg is Magyarországon? Na, persze nem Mucsaröcsögén, ott csak cigányok vannak, de te foglalkozz továbbra is a "migráncsokkal".
"És azoknak a véleményére nem vagy kíváncsi, akiknek az apját halálra verték Olaszliszkán?"
Emlékszem, akkoriban a haladók védték gőzerővel az elkövetőket, már csak a származásuk miatt is.
35
Már hogyan élne itt rengeteg muszlim? 2015 óta arról sikoltoztok, hogy ide soha nem akart jönni senki, sem a múltban sem a jövőben, mert ez az ország élhetetlen. Szép öngól.
38
Akikről én beszélek, már jóval 2015 előtt itt voltak. Te is tudnád, ha kidugnád az orrod Belespusztáról.
39
Mondom még egyszer: ti hőzöngtétek tele az egész netet azzal, hogy ide soha nem akart jönni senki, és ezután sem fog senki. Remélem másodszorra érthető voltam.
Az külön cukiság volt, hogy amikor rákérdeztem tőletek, hogy a kutyafossal telített fővárosunkban miért vannak arabok, feketék, cigányok, ha élhetetlen hely vagyunk (és voltunk mindig is), akkor megint nagy lett a csend. Olyan könnyű szembesíteni benneteket a saját korlátoltságotokkal, hogy nem is dicsőség leoltani benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!