Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Schiffer András: " ilyen...

Schiffer András: " ilyen sokan utálták a moslékot". Igaza van?

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 8. 11:36
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
36 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Márki-Zay szereplését szerintem egyetemeken lehetne tanítani, hogy nem szabadna kampányolni, mert kb minden létező hibát elkövetett. Az ellenzéki összefogás pedig láthatóan több sebből vérzett, a választás utáni vereség után jól kimutatták a foguk fehérjét.
2022. ápr. 8. 11:39
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Részben. De itt több dolog játszott közre nem csak ez
2022. ápr. 8. 11:42
 3/19 anonim ***** válasza:
57%

1: Pontosan, nem volt egy kommunikációs tanácsadó Márki-Zay mellett, aki elmondja neki, hogy ezt ne? Kommunikációs hibák garmadáját követte el és szinte minden társadalmi csoportot megsértett.

Ez az alkalmatlan bohóc tönkretette az Összefogást, még időben félre kellett volna őt állítani. Ilyenre akart például alapozni, hogy hány meleg Fideszes van? Idióta... 🤦‍♂️🤦‍♂️

2022. ápr. 8. 11:44
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
A disznókon kívül ki szereti a moslékot?
2022. ápr. 8. 11:47
 5/19 anonim ***** válasza:
32%
Sok krumplit kapott ezért a fidesztől
2022. ápr. 8. 11:48
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
3 fő oka van a vereségnek: Gyurcsány személye maga, hogy a Jobbik elvesztette a szavazóit és Márki-Zay alkalmatlansága, kommunikációs hibái és idióta félreérthető és másokat sértő nyilatkozatai.
2022. ápr. 8. 11:49
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Jó pár embert ismerek akik a Fideszre szavaztak, de nagyobb részben nem azért, mert őket annyira jónak látnák, hanem mert az Ellenzéki összefogást nem akarták semmiképp kormányon látni.
2022. ápr. 8. 11:52
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

3-as, ehhez még kommunikációs tanácsadó se kellett volna. Csak egy józan ésszel megáldott ember, akinek van bátorsága MZP-nek megmondani, hogy ezekkel öngólokat rúg. Vagy lehet, hogy mondták neki, csak ő senkire sem hallgatott? Ez is lehet.

Én a legkevésbé sem vagyok kommunikációs szakember, de amikor a katonák Ukrajnába küldését említette, én is fogtam a fejemet. Pedig akkor még nem is jöttek a reklámok, hogy az ellenzék háborúba akarja vinni az országot.

2022. ápr. 8. 12:04
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen igaza van, az ellenzék semmi vállalható alternatívát nem tudott felmutatni sem program szempontjából, sem egy hiteles személyt.

Ellenben nyomták ezerrel a sértegetést, lózungokat és töketlenkedést.

2022. ápr. 8. 12:06
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
8: De akkor miért nem állították időben félre ezt a szerencsétlent? Ennyi kommunikációs malőrt nem követhet el egy minisztetelnök-jelölt!
2022. ápr. 8. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!