Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy az LMBTQ a...

Mi az oka, hogy az LMBTQ a "fővárosban" annyira átvette a politikai tematizálást nyugattól, hogy csak ez alapján szavaznak sokan?

Figyelt kérdés
Az ellenzéki média is csak a társadalom ezen kis szegmenséből merítve alkotja meg a véleményét, amit közvetít a belpesti számára https://www.youtube.com/watch?v=p7zU3pIJu9I&t=250s

2022. ápr. 21. 11:29
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
97%
Az ellenzékiek LMBTQ-zása reakció a kormány provokálásával szemben. Ha a kormány nem foglalkozna ennyit velük, nem indítana debil népszavazásokat és nem fogná az EU-s pénzek visszatartását is erre, akkor az ellenzékieknél sem lenne ez téma. Be kéne végre ezt fejezni és nem mindenkivel hadakozni, pláne úgy, hogy a szomszédban valóban háború dúl.
2022. ápr. 21. 12:40
 22/44 Dzsonszi ***** válasza:
8%

#21 Itt egyedül az LMBTQ provokál, hogy mindenhová be akar jutni, le se szarná senki őket, ha nem pattognának. Fidesz ezt nyilván kampányfogásként ki fogja használni, mivel nem hülye.

Ja az EU-s pénzeket szerinted nem emiatt kapjuk meg. Mikor Paolo Gentiloni, a gazdasági ügyekért felelős európai uniós biztos most nyilatkozta, hogy "oktatási diszkrimináció miatt" nem kapjuk meg a Covid járványra kapható támogatást, akkor szerinted mégis miért nem kapjuk meg? Csak nem az LMBTQ ellenállásunk miatt?

2022. ápr. 21. 12:46
 23/44 anonim ***** válasza:
86%

20, értem, tehát mivel az internet pöcegödrében vannak akik pejoratív jelzőként használják a vidékit... ezért te is pejoratív értelemben kezded használni a fővárosit.

Mivel vagy te jobb akkor? Ha egyszer ugyanazt csinálod...

2022. ápr. 21. 12:52
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

# 11-es, ne haragudj, én csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Párom 12 éve a tanügyben dolgozik, ő azt mondja, SOHA nem próbált meg senki bekérezkedni óráira LMBTQ-propagandát tolni, vagy őt kötelezni arra. Buta kis pedagógus (még nő is), hát ő, a csacsi, úgy gondolja, hogy az oktatók bérezése, a tanárhiány, az oktatás rossz központosítása, a tankönyvek romló minősége, meg ilyen piszlicsáré dolgok jelentik a fő problémát a mai magyar oktatási rendszerben. Nézzük el neki!

Fél családom Romániában él, ott kétszer annyi kvótamenekültet befogadott az ország, mint amennyit mi kellett volna, de egyáltalán nem fogadtunk be. Kérdeztem, érezték-e bármi hatását, voltak-e erről szóló hírek, nőtt-e a bűnözési ráta, volt-e terrorcselekmény, alakult-e ki No Go Zóna Romániában, azt mondják, nem. Nézzük el nekik!

Én, botor, ebből azt a következtetést vontam le, hogy 2022-ben nem a 2015-ös migrációs válság és kvótarendszer a mi országunk fő problémája, hiszen még ott se érzékelhető probléma, ahol befogadták őket - hát még ott, ahol nem fogadták be őket!

Sok barátom külföldön él, most is épp a kivándorlást intézik néhányan, hát így saját tapasztalatból nekem az a szubjektív érzésem támadt, hogy az elvándorlás esetleg, így, 2022-ben, nagyobbacska probléma mint a bevándorlás. De nekem is nézzétek el!

Szóval elnézést kérek, saját és környezetem buta kis tapasztalataiból kiindulva, nem ismertem fel az ország igazi, fontos problémáit.

De mentségemre szóljon, sosem vitattam azoknak a fideszeseknek a nehéz helyzetét, akiknek az iskoláját, óvodáját LMBTQ-propagandisták ostromolják nap mint nap, az utcájukban lévő mecsetben radikális imámok buzdítanak terrorcselekményekre és a városukban No-Go-Zóna létezik, ahol a Saria a törvény.

Osztozom a fájdalmukban - cserében csak annyi empátiát kérnék, hogy próbálják meg elképzelni, Magyarországon vannak olyan régiók is, ahol a pedagógushiány a probléma, az oktatás minősége, a tanárok bérezése, vagy épp a rohamos elvándorlás.

Ha kölcsönösen empatizálunk egymással és elfogadjuk a másik fél égető problémáit is, talán előrébb leszünk!

Én például a szabad tankönyvválasztásért, a pedagógusok bérrendezéséért és az oktatás minőségének javításáért cserébe kész vagyok aláírni bármilyen petíciót arra vonatkozóan, hogy a magyar óvodákat egyesek szerint naponta ostromló LMBTQ-aktivisták szüntessék be ebbéli felforgató tevékenységüket!

2022. ápr. 21. 12:54
 25/44 A kérdező kommentje:

21# "nem fogná az EU-s pénzek visszatartását is erre"

A saját szemeddel láthatod a nyugaton letíltott Szíjjártó interjúban, amikor azt mondja a riporter, hogy a gyermekvédelmi törvény miatt nem fognak érkezni pénzek. Nézd meg magad ha nem hiszed [link]

"Ha a kormány nem foglalkozna ennyit velük,"

Nem a kormány akar menni ovikba, általánosba felvilágosítani a gyermekeket a nemváltásról...

"nem indítana debil népszavazásokat

Meg kell mutatni nyugatnak, hogy a népakarat itt más mint arra. Nem a kormány találta ki, hanem a társadalom sem akarja a gyermekeket ezzel megrontani. Ezt nem tudják brüsszelbe

2022. ápr. 21. 13:02
 26/44 anonim ***** válasza:
10%

17

Ők állítják magukról, hogy ők a tolerancia legfelsőbb szintje. De ez már annyiszor kiderült, hogy nem így van. Ettől ők csak egy fővárosban élő tahók.

2022. ápr. 21. 13:08
 27/44 Dzsonszi ***** válasza:
10%

#24 Kíváncsi lennék azoknak a gyerekeknek a véleményére is azért, akik szüleinek a fejét Franciaországban levágta egy bevándorló, vagy a többszáz arab terrorizmus miatt meghalt emberek rokonainak véleményére, meg a többszáz megerőszakolt nőére. De biztos csak álprobléma ez is, pedig Gadafi már 2011-ben ezt mondta:

"Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni."

2022. ápr. 21. 13:08
 28/44 anonim ***** válasza:
89%

19

Te olyan dolgokat írsz le amikről egy mondatot nem írtam. Helyette elterelted az egész dolgot. Tényleg szarban van az oktatás és a haladó vitakultúra. A nagy görög gondolkodók beokádnának ha elolvasnák amit nekem címeztél.

2022. ápr. 21. 13:12
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

#27 "Kíváncsi lennék azoknak a gyerekeknek a véleményére is azért, akik szüleinek a fejét Franciaországban levágta egy bevándorló"

Jaaaaj, most értem meg: szóval Franciaország problémáit oldjuk épp meg? Na ezt nem vágtam elsőre!

Esetleg lehetne, hogy addig a Francia Nemzetgyűlés rendezze a magyar oktatásügy problémáit? Csak mert azzal is kellene foglalkozni valakinek, szerintem.

Egy ilyen csere szerintem mindenkinek előnyös lenne: mialatt a magyar kormány rendezi a franciaországi bevándorlás posztkoloniális problémáit, addig esetleg bízzuk rá a francia kormányra a magyar kivándorlás kezelését, hogy ne maradjon gazdátlanul ez a terület se. Mit szólnátok hozzá?

2022. ápr. 21. 13:13
 30/44 anonim ***** válasza:
0%

29

El lehet ezen heherészni, de aki képes használni az internetet és a könyvtárakat, az utána tud olvasni, hogy mizujs azzal a fajta együttéléssel, amiről azt állítottad (mondjuk úgy, hogy "tévesen"), hogy semmi problémát nem okoz. Amúgy meg nem vagyok tanár. Ha én tudok olvasni, mástól is elvárom.

2022. ápr. 21. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!