Mi az oka, hogy az LMBTQ a "fővárosban" annyira átvette a politikai tematizálást nyugattól, hogy csak ez alapján szavaznak sokan?
Őőőőő...
Honnan vetted ezt az állítást? Mert én azt látom, hogy jellemzően a kormány az aki folyton tematizálja az LMBTQ-t. Akiket ismerek Budapesten, ők jellemzően az oktatás, a központosítás, az egészségügy magánba tolása és főleg a korrupció és nepotizmus miatt ellenzéki.
Le se tolják az LMBTQ-t.
8, én elfogadom, hogy te így tapasztalod.
Báár írásodból ítélve te nem vagy "balos". Én meg a kormány szemszögéből "balos" vagyok.
És abból kiindulva, hgoy az ember magához hasonlóakkal veszi körbe magát (ugye információs buborékban élünk szinte mindannyian) és ráadásul budapesti vagyok, vélhetően több ellenzékivel vagyok kapcsolatban úgy, hogy nem kell érvelni.
GOndolok itt arra, hogy sosem kellett sorrendbe állítva 3 érvet hoznunk a kormány ellen:D Ez egy vitakör esetén létező forma, de egy átlagos beszélgetésben nem. És a melegek szinte soha nem jönnek szóba, a korrupció és az uram-bátyja rend annál inkább. Egy srácot tudok aki gyakran lovagol a melegkérdésen, de ő is a melegházasság ellen van, annak ellenére, hogy ős-baloldali:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!