Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy az LMBTQ a...

Mi az oka, hogy az LMBTQ a "fővárosban" annyira átvette a politikai tematizálást nyugattól, hogy csak ez alapján szavaznak sokan?

Figyelt kérdés
Az ellenzéki média is csak a társadalom ezen kis szegmenséből merítve alkotja meg a véleményét, amit közvetít a belpesti számára https://www.youtube.com/watch?v=p7zU3pIJu9I&t=250s

2022. ápr. 21. 11:29
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
27%
Sok panelproli, beleragadva a tévébe meg az ertéelklubba.
2022. ápr. 21. 11:34
 2/44 anonim ***** válasza:
13%
A ballibek sokszor kényelmesebbek a tőkéseknek mint a kollektivisták, mert általában huszadrangú problémákkal foglalkoznak tényleg fontos dolgok helyett
2022. ápr. 21. 11:38
 3/44 anonim ***** válasza:
93%
Igazából a kormány nyomatja az lmbtq-propagandát (a negatív reklám is reklám), és az ő érdeke, hogy a köztudatban legyen.
2022. ápr. 21. 11:41
 4/44 Dzsonszi ***** válasza:
11%
Kutyát nem érdelki, hogy nem nyaljuk ki az LMBTQ mozgalom seggét, ezzel is eléggé mellé lőtt a baloldal. Mindenkit sértegettek, egyedül egy társadalmi réteget tudtak megszólítani, az LMBQT embereket, de az a pár százalék nem oszt nem szoroz.
2022. ápr. 21. 11:42
 5/44 anonim ***** válasza:
10%
Majd lecseng ez is, mint a migráció, ezután majd az lesz a felsőbbrendű, aki többet ült igazolatlanul a padon a tornaórákon...
2022. ápr. 21. 11:43
 6/44 anonim ***** válasza:
16%
Nincs itt LMBTQ propaganda, de azért a Netflix a woke hülyeség melegágya lett.
2022. ápr. 21. 11:47
 7/44 anonim ***** válasza:
96%

Őőőőő...

Honnan vetted ezt az állítást? Mert én azt látom, hogy jellemzően a kormány az aki folyton tematizálja az LMBTQ-t. Akiket ismerek Budapesten, ők jellemzően az oktatás, a központosítás, az egészségügy magánba tolása és főleg a korrupció és nepotizmus miatt ellenzéki.

Le se tolják az LMBTQ-t.

2022. ápr. 21. 11:47
 8/44 Dzsonszi ***** válasza:
12%
#7 Én pont fordítva tapasztalom. Ha egy balossal beszélgetek és feljön a politika téma az első három érve között tuti szerepelni fog az LMBTQ, nem tetszik nekik, hogy nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe gyereket, meg "el vannak nyomva".
2022. ápr. 21. 11:50
 9/44 anonim ***** válasza:
93%

8, én elfogadom, hogy te így tapasztalod.

Báár írásodból ítélve te nem vagy "balos". Én meg a kormány szemszögéből "balos" vagyok.

És abból kiindulva, hgoy az ember magához hasonlóakkal veszi körbe magát (ugye információs buborékban élünk szinte mindannyian) és ráadásul budapesti vagyok, vélhetően több ellenzékivel vagyok kapcsolatban úgy, hogy nem kell érvelni.

GOndolok itt arra, hogy sosem kellett sorrendbe állítva 3 érvet hoznunk a kormány ellen:D Ez egy vitakör esetén létező forma, de egy átlagos beszélgetésben nem. És a melegek szinte soha nem jönnek szóba, a korrupció és az uram-bátyja rend annál inkább. Egy srácot tudok aki gyakran lovagol a melegkérdésen, de ő is a melegházasság ellen van, annak ellenére, hogy ős-baloldali:D

2022. ápr. 21. 11:56
 10/44 Dzsonszi ***** válasza:
16%
#9 Persze mindenki más tapasztalattal rendelkezik, ez így van jól. És ha szóba jön a téma barátokkal, testvérekkel akkor nem falhoz állítom őket, hogy most azonnal mondjon három érvet miért nem jó a Fidesz :D Csak azt tapasztaltam, hogy elsők között van ugye a korrupció, egészségügy, meg az LMBTQ dolog.
2022. ápr. 21. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!