Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A PDSZ szerint drasztikusan...

A PDSZ szerint drasztikusan nő majd a pedagógushiány? ez így lenne? ezt hallgatjuk 20 éve

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 10. 10:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%
Neked mi lenne a megoldási javaslatod egyébként? Vagy jó minden, ahogy van?
2022. ápr. 10. 11:04
 12/39 A kérdező kommentje:

Én azon kevesek egyike vagyok aki felismertem és ki is mondom hogy tanárnak az megy aki MIDENRE alkalmatlan és a munka büdös neki. És ez RÁM IS igaz.

Ezért IGEN, nekem jó így, mert ha a tanári állásom megszűnne elképzelni nem tudom hova mennék. És ez igaz az általam ismert tanárok 99%-ára. Mindenre alkalmatlan OmniDISZpotens banda.

Sehova nem kellenének, ha nem lenne tanári állásuk. Sehova.

mehetnének a kéz kezükkel a gyárba, de az meg büdös nekik mert ők DIPLOMÁS emberek ugyebár.

2022. ápr. 10. 11:07
 13/39 anonim ***** válasza:
Oké, olyan 99%, hogy nem vagy tanár. De ha mégis: én remélem, hogy emelnek egyszer a fizetésen, ha pedig elég jó vagy, akkor maradj a pályán, ha pedig nem, akkor menj majd gyárba.
2022. ápr. 10. 11:09
 14/39 anonim ***** válasza:
82%
Te nem tanár vagy, csak egy nyomorult lúzer...
2022. ápr. 10. 11:10
 15/39 A kérdező kommentje:

"Oké, olyan 99%, hogy nem vagy tanár."

Az vagyok, mégpedig nem is mai csirke: 2000ben lette tanár, azóta vagyok a pályán.

", akkor maradj a pályán"

Garantáltan maradok de nem azért mert szeretem hanem mert sehova se kellenék takarítani meg nem megyek el.

(bár a nyáron a szünetben takarítottam saját zsebre és nem haltam bele... de nem képzelhető el hogy ebben dolgozzak)

2022. ápr. 10. 11:12
 16/39 anonim ***** válasza:
76%
Tanár... Amikor arra képtelen vagy, hogy normálisan tagold a mondataidat. Persze.
2022. ápr. 10. 11:14
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
De arról még nem nyilatkoztál, hogy jó tanár vagy-e, jó eredményeket érnek el a diákjaid? Mert ha igen, akkor hajrá. Semmi baj nincs azzal, ha a tanításon kívül nem értenél máshoz. Végső soron tanár vagy, ezt tanultad. Ha jó tanár vagy, akkor kívánok még sok sikert a pályán és neked is jobb fizetést! És nem fogom érezni a trollkodásod :)
2022. ápr. 10. 11:15
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Etetni*
2022. ápr. 10. 11:16
 19/39 A kérdező kommentje:

"hogy jó tanár vagy-e, jó eredményeket érnek el a diákjaid?"

Esti suliban vagyok, itt "eredmény" az is ha a diák eljut az érettségiig és megvan a kettes. Mert az a banda aki elindul a 9. osztályban, annak jó ha fele eljut az érettségiig.

És aki el is jut, az is kettes-hármas.

És ez itt már eredmény.

2022. ápr. 10. 11:20
 20/39 anonim ***** válasza:
82%

Hm... Elég ótvar lehetsz, ha csak ilyen helyen jutott állás.

Mondjuk esti magában nem nagyon létezik...

2022. ápr. 10. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!