A PDSZ szerint drasztikusan nő majd a pedagógushiány? ez így lenne? ezt hallgatjuk 20 éve
Én azon kevesek egyike vagyok aki felismertem és ki is mondom hogy tanárnak az megy aki MIDENRE alkalmatlan és a munka büdös neki. És ez RÁM IS igaz.
Ezért IGEN, nekem jó így, mert ha a tanári állásom megszűnne elképzelni nem tudom hova mennék. És ez igaz az általam ismert tanárok 99%-ára. Mindenre alkalmatlan OmniDISZpotens banda.
Sehova nem kellenének, ha nem lenne tanári állásuk. Sehova.
mehetnének a kéz kezükkel a gyárba, de az meg büdös nekik mert ők DIPLOMÁS emberek ugyebár.
"Oké, olyan 99%, hogy nem vagy tanár."
Az vagyok, mégpedig nem is mai csirke: 2000ben lette tanár, azóta vagyok a pályán.
", akkor maradj a pályán"
Garantáltan maradok de nem azért mert szeretem hanem mert sehova se kellenék takarítani meg nem megyek el.
(bár a nyáron a szünetben takarítottam saját zsebre és nem haltam bele... de nem képzelhető el hogy ebben dolgozzak)
"hogy jó tanár vagy-e, jó eredményeket érnek el a diákjaid?"
Esti suliban vagyok, itt "eredmény" az is ha a diák eljut az érettségiig és megvan a kettes. Mert az a banda aki elindul a 9. osztályban, annak jó ha fele eljut az érettségiig.
És aki el is jut, az is kettes-hármas.
És ez itt már eredmény.
Hm... Elég ótvar lehetsz, ha csak ilyen helyen jutott állás.
Mondjuk esti magában nem nagyon létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!