Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Deák Dániel politikai elemzõ...

Deák Dániel politikai elemzõ ugye milyen szexi?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem.

Jó humora van, intelligens, gyorsan átlátja az összefüggéseket, ellenfeleit okos érvekkel megsemmisíti.

Tehát egy igazi férfi s még jól is néz ki.

Ti mit gondoltok?

2022. ápr. 7. 00:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
31%
18 én nagyon jól megélek ebben a kétharmadban, remélem te is. Csak hát ilyen, hozzád hasonló hulladékkal ki szeretne együtt élni szerinted? Neked nincs választásod, de hát nekem még van, nyuszi
2022. ápr. 7. 20:42
 22/40 anonim ***** válasza:
23 mégegyszer: nem vagyok ellenzéki, csak nem szeretem a hozzád csöcseléket. Látatlanban fogadok, hogy picit jobb életszínvonalon élek, mint a legtöbb szektás, szóval jól kicsesztetek velem, gratulálok. A gáz számlát, a benzint, meg a csirkefarhátat sem miattam kell harmadolni éhen korász, de nevess csak a butaságodon jobbágy
2022. ápr. 7. 21:55
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

#24. "hozzád csöcseléket"; "éhen korász"

Kezdesz kicsit megbomlani, látom. No hagylak is gyászolni, egy ekkora kudarcot bizony fel kell dolgozni. :))

Amúgy pár hónap alatt megkeresem az életedet, az írásképed alapján ebben teljesen biztos vagyok. De ne aggódj, mindenki egyre jobb életszínvonalon élhet ebben az országban. Ezért sem lett kormányváltás. Sírj csak tovább!

2022. ápr. 7. 22:08
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Miben keresed meg cimbi, krumpliban? Minek akkor nektek akcios csirkefarhát, meg rögzitett benzin ár, ha akkora krözus vagy? Magad is érzed, hogy kilóg a lóláb.
2022. ápr. 7. 22:14
 25/40 anonim ***** válasza:
91%

Engem vigasztal a tudtad, hogy a forint azonnal el kezdett romlani/bezuhant a tőzsde is illetve elindították a jogállamisági pert ellenünk és csomó EU-s pénztől esünk el.

Hamarosan az alapvető élelmiszereket sem tudják az emberek megvenni (bár már most sem) és remélhetőleg a Fidesz-es nyuggerek éhen döglenek :D

Deák Dániel meg csak egy hányingerkeltő propagandista hazug alak. Gyenge gyáva hulladék

2022. ápr. 7. 22:28
 26/40 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Üdvözöllek titeket a valóságban. Az a baj veletek putris fideszes szektásokkal, hogy úgysem értetek meg minimális összefüggéseket, prognózisokat, csak jó komcsi módjára éltek mások pénzéből... Hát mostantól nem fogtok :'D

2022. ápr. 8. 07:59
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Hahahaha, balfékek, ahogy tizenkét éve várják az összeomlást, de az csak nem akar jönni, hogy megbuktassa a szemét Orbánt. :DD Hát ennyi maradt mára nektek. És a kedvencem, hogy semmi szerénység, semmi önreflexió, nem. Ugyanazt folytatni, mint ami zsinórban négy kétharmadot hozott a Fidesznek és mindig más eredményt várni tőle.

Olyan téren persze szomorú ez, hogy fájdalmas látni ezt az egyre elhatalmasodó, agysorvasztó sötétséget az ellenzéki térfélen, akik semmit sem értenek meg a körülöttük zajló világból, azonban nagyon ideje volna már, hogy szembetalálja magát egy valódi kihívóval a Fidesz. Ugyanakkor örömteli is egyben, hiszen az ország elemi érdeke, hogy a ti kedvenceitek kormányzása (=vaskos dilettanizmusa) többé ne jelenthessen valós veszélyt hazánkra. Amíg az a mantra, hogy krumpli, putyinpincsi, meg hogy mindjárt összeomlunk (miközben másról sem szólt az utóbbi 10 év, mint hogy egyre combosabb növekedést és másoktól való függetlenedést produkálunk, ami mostanra a válságállóságunkat is jelentősen erősítette, lásd Covid, európai összevetésben), addig ez a veszély szerencsére nem áll fenn. Inkább azért aggódnék a helyzetekben, hogy kedvenceitek elvbarátai közül mennyi marad kormányzó pozícióban EU-szerte a közelgő recesszió után, és hány helyen jön a helyükre egy Orbánhoz sokkalta közelebb álló politikai erő, ami még tovább csökkenti esélyeteket a kormányváltásra. Az is kérdés, hogy nálunk mi lesz, ez igaz. Orbánról viszont nem árt tudni, hogy Európa egyik legtapasztaltabb politikusaként várhatja a válságot, egy pár zűrös helyzetet már végig kellett, hogy menedzseljen. Tette eddig sikerrel, elég jó benne, tipikusan olyan vezető ráadásul, aki stresszhelyzetben egyre jobban teljesít. Ha nem jövünk ki belőle olyan rosszul, mint várjátok (pontosabban, amennyire az ország várja), akkor teljes joggal fogja behúzni a 2026-os kétharmadot is. Hát nagyjából így készülnék a helyzetekben, és annyira nem akarnék a válságnak szurkolni, mert az ország azt is fogja ám észlelni. De nem akarok beleszólni, ti tudjátok. :)

2022. ápr. 8. 08:41
 28/40 anonim ***** válasza:

29 mégegyszer: a politika még mindig nem szekta normáliséknál, én egy politikus munka adója vagyok, nem a híve. Innentől kezdve nem tudom, miről makogsz. Az összeomlás nekem is rossz, meg neked is. Lehet arról beszélgetni, úgy adott politikusok közül ki az alkalmasabb, de ezzel a semmire kellö hivöi felfogással nem szeretnék azonosulni.

Eddig at eu remekül kitömte ezt a komcsi bandát, béke idő volt, most meg nem az jön. Pici eszed lenne, a rögzített benzin árból meg a csirke farhátbol magad is rájöhetnél, hogy qrva nagy gond van, de csak fujod a szektás hüjeséget. Nincs helyünk közös társadalomban, maximum majd megnézlek egy állat kertben

2022. ápr. 8. 10:28
 29/40 anonim ***** válasza:

#30. Igen, hát persze. A művelt gondolkodó. :) Elég az írásképedet megnézni, kisbarátom, és máris kiderül, hogy nem én vagyok kettőnk közül a majomházba való. De erőlködj csak! :))

"Az összeomlás nekem is rossz, meg neked is"

Egyetértünk. Ideje volna meggyőzni ellenzéki barátaidat, hogy talán nem kéne az ország összeomlásának drukkolni csak azért, mert nem szeretik Viktort.

2022. ápr. 8. 10:36
 30/40 anonim ***** válasza:
95%

Még mindig nem nagyon értem, hogy mi köze az ellenzéknek a hatósági áras csirkefarháthoz. Ehhez a hozzád hasonló szektás csürhének van köze, akik 12 éve támogatják ezt a kleptokráciát és tehetségtelen vezetést. Lehet, hogy az ellenzék is pont ilyen inkompetens, ezt nem tudjuk, mert 12 éve fidesz van.

Arra még nem nagyon válaszoltál, hogy ha olyan qrva nagy jólét van, miért kell az akciós farhát, a rögzített benzin.

Nekem amúgy az is jó, ha én kerülök majomházba, értelmesebb társaságom lenne ott, mint a hozzád hasonló trágya szagu parasztok között, akik egy zsák krumpliért eladták az országot.

2022. ápr. 8. 11:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!