Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Deák Dániel politikai elemzõ...

Deák Dániel politikai elemzõ ugye milyen szexi?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem.

Jó humora van, intelligens, gyorsan átlátja az összefüggéseket, ellenfeleit okos érvekkel megsemmisíti.

Tehát egy igazi férfi s még jól is néz ki.

Ti mit gondoltok?

2022. ápr. 7. 00:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
98%
Te vagy az, Dani?
2022. ápr. 7. 00:23
 2/40 anonim ***** válasza:
89%

Amikor MZP felajánlotta neki a lehetőséget, hogy vitázzanak, akkor nem fogadta el a lehetőséget... Hanem csinált egy videót, amiben lényegében azt mondta el, hogy miért futamodik meg.

Nem igazi férfinak, hanem egy gyáva embernek tűnik, aki csak a saját videói komfortzónájában érzi magát magabiztosnak.

2022. ápr. 7. 00:27
 3/40 anonim ***** válasza:
24%
#22. Az mondjuk iszonyat kínos volt, hogy MZP már propagandistákkal is le akart állni vitázni, képzeljük már el ugyanezt Orbánról...
2022. ápr. 7. 00:34
 4/40 anonim ***** válasza:
87%
Igaza van a 2-es válaszolónak, nem értem, hogy miért kell lepontozni minden választ a fideszeseknek.
2022. ápr. 7. 00:34
 5/40 anonim ***** válasza:
94%
Tudtátok, hogy ő még szűz?
2022. ápr. 7. 00:49
 6/40 A kérdező kommentje:
5. és te mégis honnan tudod, hogy Danci szûz??
2022. ápr. 7. 01:03
 7/40 anonim ***** válasza:
94%

Egy miniszterelnöknek már nem szükséges propagandistákkal vitázni, mert bizonyított, bár tegyük hozzá, hogy Orbán Viktor ma már csak a parlamentben vitázik, és egy miniszterelnök-jelölt vitát sem vállal el.

Egy ismeretlen miniszterelnök-jelöltnek (MZP az volt) azonban szerintem belefér egy propagandistával való vita. Emelheti vele a tekintélyét ha nyer, és Deák Dániel talán pont ezt akarta elkerülni. Azzal az ellenzéki malmára hajtotta volna a vizet, de talán jobban tartott attól, hogy mi lesz, ha egy szemtől szembeni vitában veszít.

2022. ápr. 7. 01:24
 8/40 anonim ***** válasza:
79%
Számomra gusztustalan pasi, kívül-belül. Ugye a belső kihat a külsőre...
2022. ápr. 7. 06:13
 9/40 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon nem bírom. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg elhiszi azt, amit képvisel, fiatal létére, vagy csak a pénz miatt csinálja?
2022. ápr. 7. 07:28
 10/40 anonim ***** válasza:
82%
deák "faszcibáló" dániel
2022. ápr. 7. 08:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!