Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Mandinernek...

Szerintetek a Mandinernek ezekért a kijelentéseiért volna jogalapja feljelenteni Magyar Pétert?

Figyelt kérdés

Tolvaj mandinerezett, Szalai Zoltán főszerkesztőt emlegette és vadul propagandistázott Magyar Péter hétfő délelőtti gyűlésén, Tiszaszigeten. A Tisza Párt vezetője felszólalása alatt 13-szor mondta ki a lap nevét.

Magyar Péter többek között olyan kijelentéseket tett, mint

„a tolvaj mandineres újságírókra költött pénz”,

„nem tudom, a mandineres propagandák (sic!) itt vannak-e”

„a Mandinerben sokmilliós fizetéseket adnak a mi pénzünkből”

A Tisza Párt vezetője azt mondta: „eddig minden sajtóhelyreigazítási pert elveszítettek, százat. Önök akkor is hazudnak, ha kérdeznek. Utána nem hajtják végre a bíróság ítéletét, nem fizetik ki az ügyvédi munkadíjat”.

Miközben a Mandiner eddig egyetlen pert sem veszített jogerősen Magyar Péterrel szemben.

ma 07:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Pszichopeti, Pszichopeti....
ma 08:09
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Igaza van, a hazaáruló mandiner(pont)ru a legalja.
ma 08:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem közszereplő mondja közszereplőről, akiknek egyébként is többet kell tűrniük. Ezek a kijelentések teljesen határon belül vannak, ezekért még magánszemély sem perelhetne
ma 08:17
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
Nekem a kedvencem a Mandiner. A másik ami még jobb is az a Bencsik András Demokratája
ma 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!