#32. Csak nem képzeled, hogy én majd komolyan veszek egy majmot és elkezdek itt az értetlenkedő kamukérdéseire válaszolni, meg a sértett lelkét pátyolgatni? Egy jó ideje már csak sz.patlak, vedd észre! :D Négy év múlva lehet újrapróbálkozni, ha nem tetszik valami, addig is egy kis szerénységet javaslok. Boldog karácsonyt!
2022. ápr. 8. 11:35
32/40 anonim válasza:
33 megértem, ha szopatni próbálsz, de sajnos ezzel nem tudod konpenzálni azt, hogy az élet így kiszurt veled. Mivel próbálkozzak újra 4 év múlva? Most sem indultam választáson, de nyerni, se veszíteni nem tudtam. Ti tényleg ennyire gombák vagytok? Mondjuk ha husvétkor kívánsz boldog karácsonyt, az sokat elárul az értelmi képességekröl, amiről annyit beszélsz. Kinek miben van hiánya.
Sajnos ilyen hulladékokkal élek egy államban, de amint összedől a kártyavár, a hozzád hasonlókon kellene először bevasalni a tartozást a károkért, amit ennek az országnak okoztatok. Legalább emelkedne az átlag iq.
2022. ápr. 8. 11:42
33/40 anonim válasza:
#34. Vergődj csak tovább nyugodtan, egyszerűen bűnös élvezet olvasni a belőled áradó sötétséget, még ha a sorozatos helyesírási hibák miatt olykor egy kicsit még nekem is kellemetlen. :))
2022. ápr. 8. 11:56
34/40 anonim válasza:
Jaja. Sötétség max a bőröd színében van, miért nem azt nézegeted?
2022. ápr. 8. 12:08
35/40 anonim válasza:
#36. Hölgyeim és uraim! Magyarország haladó, toleráns, européer, értelmiségi ellenzéke. :)))))
2022. ápr. 8. 12:36
36/40 anonim válasza:
37 egyrészt: nem vagyok ellenzéki, a politikus az én adombol én, ez is, az is.
Másrészt: miért kellene elfogadonak vagy toleránsnak lennem veled? Pont ez a haladás, mert sajnos teljesen érdemtelenek vagytok rá
2022. ápr. 8. 12:47
37/40 anonim válasza:
#38. Részemről semmi probléma. Legfeljebb addig kapjátok arcba a kétharmadokat, amíg nem tanultok belőle.
2022. ápr. 8. 16:44
38/40 anonim válasza:
39 kik te fogyatékos? Az állampolgárok, akik fizetik a rendszert? Ez nem egy futball meccs te gyökér komcsi, ahol két csapat játszik egymás ellen. A hülyeséget te is ugyanúgy fizeted. De ha az akciós csirkefarhátnál nem tünik fel, hogy qrva komoly gond van, is csak ezt a szektás felfogást tudod obégatni, azzal nem nagyon tudok mit csinálni. Ötletem lenne, bár azzal szerveznék magamnak egy hágai kirándulást. Bár mondjuk ha rád nézek, még az is megérné. :)
2022. ápr. 8. 16:57
39/40 anonim válasza:
#40. No, hát halljuk akkor! Milyen ötleteid támadtak, pubim? :) Látom, már nagyon-nagyon morci vagy, hogy a hülye magyarok megszavazták már megint a Fideszt! Add ki magadból, fontos, hogy megtanuld feldolgozni. :))
Azért szépen eljutottunk Hágáig onnan, hogy "a hatalom a néépééé" háháháháháá. :DD
2022. ápr. 8. 17:52
40/40 anonim válasza:
A hatalom a hozzád hasonló csőcseléké. Ennek te örülsz, én meg nem. De ez lehet fordítva is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!