Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Fidesz rendezvényen mikor...

Egy Fidesz rendezvényen mikor gyűlnének össze ennyien, mint Magyar Péter rendezvényein?

Figyelt kérdés

Meg sem merik rendezni őket.

https://www.youtube.com/watch?v=4l4dHm1gQaY

ma 08:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Remélem is, hogy a Tisza végre leváltja a komcsi vezetést Szegeden!
ma 09:16
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Voltam TISZA rendezvényen, találkoztam is Magyar Péterrel.

Az a véleményem, hogy Magyar követése erősen érzelemközpontú. A követők többsége az életben megfáradt ember, aki tőle várja a segítséget.

Magyar azonban eléggé rafináltan építi a politikáját, ugyanis kényes kérdésekben nem nyilatkozik: nem beszél arról, hogy kell-e katonai segítséget nyújtani Ukrajnának, nem beszél az LMBTQ kérdésről sem, csak ködösít. Nem beszél arról sem, hogy kell-e mindenben engedni az EU-nak (én legalábbis nem tudok erről, hogy egyértelműen állást foglalna, de javítsatok ki, ha tévedek).

Szóval én nem tudnék bízni benne.

ma 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
soha
ma 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Szokott lenni olyan rendezvény, bár nem fidesz szervezésű, ahol mostanában fideszesből volt a legtöbb. Négy évente szokták tartani.
ma 09:33
 5/12 A kérdező kommentje:

2; Egy fejlődő politikai mozgalomnak különösen ma, érzelemközpontúnak is kell lennie, akár tetszik ez akár nem. Már csak azért is, mert a Fidesz 15 éve érzelemközpontú. Egy mérsékelt, szekértelemre alapozó párta, mint amilyen a 2RK láthatóan nincs igény egyelőre és közelébe nem jut ahhoz, hogy elzavarja a rablókormányt.

Az, hogy életben megfáradt emberek követik, hát, nem tudom, hogy nem-e Fidesz rendezvényen jártál-e véletlenül (bár nyilván nem, mert nem merik őket megtartani), mert a Tisza jóval népszerűbb a 40 alatti korosztályban, a Fidesz meg afelett.

LMBTQ kérdésről beszélt. Úgy kezeli, ahol azt kell: gumicsont. Senki nem akar betiltani semmit, pusztán arról van szó, hogy egy erős állítással most a Fidesz akarja uralni megint a közbeszédet. Magyar nagyon okos módon erre a vonatra nem ül fel, mint korábban az ellenzéki pártok közül mindenki.

Nem annyira értem, hogy a hozzád hasonló mérsékelt, szakpolitikát váró emberek tulajdonképpen mit várnak egy olyan rendszerben, ami az érzelmekre és megosztásra épít 15 éve.

ma 09:38
 6/12 A kérdező kommentje:

"Szokott lenni olyan rendezvény, bár nem fidesz szervezésű, ahol mostanában fideszesből volt a legtöbb. Négy évente szokták tartani."

Mostanában biztosan nem, mert 2024-ben is 56% már ellenzéki pártokra szavazott. 2026-ban pedig majd arra is ráébredtek, hogy most már nem Gyurcsány és a 15 évig olyan jó kis kényelmes kétharmadokat okozó roncsellenzék ellen kell küzdenetek.

ma 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Hála Istennek, hogy van alternatíva! Én csak remélni tudom, hogy eltakarítja az illibernyákos hazugságrezsimet!
ma 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:

"LMBTQ kérdésről beszélt. Úgy kezeli, ahol azt kell: gumicsont"

Tudtommal nem foglalt állást a TISZA abban, hogy be kell-e tiltani a Pride-ot, vagy sem.

ma 09:58
 9/12 A kérdező kommentje:
2; épp az a gumicsont lényege, hogy rágódj rajta. Ez pont az állásfoglalással kezdődik. Onnantól máris lehet cikkezni arról a propagandának, hogy Magyar gender lobbista meg a többi baromság. Egyébként pedig többször elmondta, hogy mindenki úgy él és azzal, akivel akar, amennyiben felnőtt korú és kölcsönös a beleegyezés.
ma 10:03
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 ott a pont :)
ma 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!