Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lenne igény egy egész hetes...

Lenne igény egy egész hetes PRÀJD rendezvényre?

Figyelt kérdés

Tehát nem csak egy délután lenne PRÀJD, hanem egy héten keresztül különböző helyszíneken.

Budapest, Salgótarján, Győr, Siófok, Miskolc.

tegnap 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Lenne, Prágában, Berlinben ez van. Rengeteg család is megy oda, kisgyerekkel, heterók. Am tényleg, a Pride egy hatalmas szabadtéri buli, tök jó programokkal. Van félnivalója a sok fideszesenek
tegnap 23:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Fásy Ádámot tudom elképzelni mint az esemény házigazdája.
tegnap 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Legjobb lenne egy 0-24 orás, egy hónapos pride. És persze állami támogattással megrendezve, amibe benne lenne hogy fizetett szabadnapot kapnának a dolgozok a pride idejére.
ma 00:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet ez is.
ma 00:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Esetleg Mészáros Lőrinc Úr egyik hoteljében lehetnének elszállásolva a résztvevők.
ma 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező közlöm veled, hogy nemhogy hetes nemhogy havi hanem már évente két havi pride van! nem, nem is tudtad?!
ma 00:28
 7/10 anonim ***** válasza:

"Budapest, Salgótarján, Győr, Siófok, Miskolc."

Szerintem mindegyik város mellett van valami elhagyatott rét vagy iparterület. Ott nyugodtan prájdolhatnak.

ma 00:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Egész évesre.
ma 01:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem kell gyűlölködni fideszes hazaárulók.
ma 02:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Salgótarjánban de jó lenne😂
ma 03:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!