Deák Dániel politikai elemzõ ugye milyen szexi?
Tetszik nekem.
Jó humora van, intelligens, gyorsan átlátja az összefüggéseket, ellenfeleit okos érvekkel megsemmisíti.
Tehát egy igazi férfi s még jól is néz ki.
Ti mit gondoltok?

#4. "nem értem, hogy miért kell lepontozni minden választ a fideszeseknek"
Most erre írhatnám, hogy tetszik, ahogy ismerkedsz a demokráciával. :)) De ha megnézed, sokkal többször vannak csoportosan lepontozva a fideszes válaszok, még akkor is, amikor szarrá leérvelik a kizárólag személyeskedni tudó ellenzéki vitapartnereiket. Ez van, a pontszám itt nem sokat ér, ne törődj vele!

#7. "Egy ismeretlen miniszterelnök-jelöltnek (MZP az volt) azonban szerintem belefér egy propagandistával való vita."
El kellett döntenie, hogy miniszterelnök akar lenni és azt akarja, hogy komolyan vegyék, vagy szeretné bepozicionálni magát stabilan a második helyre. MZP döntött, Deák Dani abban a pillanatban került ki győztesen ebből, hogy MZP egyáltalán válaszra méltatta, ez is egy nagy hibája volt a sok közül.

,,Tehát egy igazi férfi s még jól is néz ki."
Erdélyi vagy?
Amúgy meg nem.

Ő egy gyáva parazita semmi több :D
MZP-vel sem mert kiállni vitázni, mert egy hazug tróger alak. Inkább elmenekült menstruálni...

#14. Nekem tényleg nagyon tetszik, hogy ugyanott folytatjátok, ahol szombaton. A Fidesznek valami iszonyat nagy szerencséje van veletek. :))
"Én nem kívánok veled egy közösségben élni"
Akkor te is menekülsz ebből a diktatúrából? :DDD
"azt megengedem"
Aranyos vagy, de te itt nem döntesz semmiről. Lám, azt szavazunk meg például, akit akarunk, te annyit tehetsz, hogy tűrsz. Nyüszíthetsz is, azon legfeljebb kicsit mosolygunk, de nem nagyon hat meg. :))

19 ellenben veled, egyik pártnak sem vagyok az agymosott kutyája, tehát nem tudom, mit vesztettem, vagy nyertem. Ugyanakkor ilyenkor szembesülnöm kell vele, hogy a hozzád hasonló büdös lábú paraszt eladja az országot egy zsák krumpliért.
Ilyenkor elö jönnek megoldások az átlag iq növelésére, sajnos túl sok a megértés veletek szemben. Ezen változtatni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!