Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Hadházy Ákos a...

Szerintetek Hadházy Ákos a kormányváltás ellen dolgozik és valójában, az összes lejárató hadművelet, az összes TV2-es riport ellenére, még ma is a NER-t szolgálja?

ma 06:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
ma 07:12
 2/7 Fsms ***** válasza:
Nem gondolom.
ma 07:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 07:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy itt, ezen az oldalon is le lettek fújolva, akik szerint az ország nem demokrácia és nem lehetséges kormányváltás. Hadházy Ákos, kvázi ezt vezeti le.
ma 07:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, sőt ellenkezőleg. Azért beszél keményen és látszólag pesszimistán, mert valójában realista és érzi, hogy a lelkesedés a rendszerváltáshoz kevés lesz.

És ebben igaza is van, nekem meggyőződésem, hogy a választási eredményt nem fogják elfogadni narancsék, vagy pedig már jóval előtte jogilag betiltják vagy ellehetetlenítik a Tiszát, hogy ne is indulhasson. Ezt már most is készítik elő azzal, hogy törvényt fognak hozni azokra, akik elfogadtak amerikai támogatást.

ma 07:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Vagyis, szerinted, Hadházy Ákos, azért beszél megvett szavazatokról, azért beszél arról, hogy működik a rendszer, azért beszél diktatúráról és azért fejti ki azon véleményét, hogy itt nincsenek szabad választások, hogy igy motiváljon?
ma 07:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Istenem. Pont arról beszél, hogy nem motivációra és hurráoptimizmusra van szükség, hanem szembenézni azzal a lehetőséggel, hogy itt választáson győzni valószínűleg már nem lesz elég akkor sem, ha megvan a többség. Nem lelombozni akar, hanem felkészíteni a valós állapotokra. Érted?
ma 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!