Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha olyan jó a Fidesz akkor...

Ha olyan jó a Fidesz akkor miért van agyon adóztatva a minimálbér?

Figyelt kérdés

Hatalmas összegeket vonnak le a minimálbérből adó formájában, holott azt hangoztatják hogy ha munka van minden van. Ami hatalmas hazugság ilyen hatalmas adók és alacsony bérek mellett.

Miért van az hogy az egy-gyerekesek alig kapnak valami támogatást a több gyerekeseket meg tömik pénzzel?

Vagy a bérek esetében! Miért az alacsony béreket adóztatják agyon, míg a magasabb béreknél kevésbé??

2022. ápr. 6. 08:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
59%
46-os..Itt még alsó hangon 8-12 évig az Orbán-kormány lesz..Tehát marad az egykulcsos adó..Szóval verheted a tamtamot..Hisztizhetsz..Akkor sem fog semmi változni..Szerencsére..
2022. ápr. 12. 22:32
 52/61 A kérdező kommentje:

A te pénzed is egyre kevesebbet fog érni.

Most már kínlódhat a fideszed az egyre nagyobb nyomással.

Mostantól és a következő években rendesen meg lesznek izzasztva.

2022. ápr. 12. 22:37
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
Ellenzéki dolgos munkás szakember vagyok.Éltem a többkulcsos borítékos adórendszerben..Soha többet..Utálom a Fideszt de ez az egyik jó dolog tőlük hogy a fogyasztást s nem a bért adóztatják..Amerikában is alig van adókulcs..Az ottani milliomosok meg a magas adókat is kikerülik ügyesen..Ennyit ér a progresszív..Pont a középosztályt szivatja..Ha nekik nem sikerült akkor nem egy ilyen kis országban fog..Ha bármelyik ellenzéki párt behozná programba máris nem szavaznék rájuk..
2022. ápr. 12. 22:38
 54/61 anonim ***** válasza:
100%
#46 Most mondtuk el a választáson a vélemenyt erről a baromságról is..Az eredmény egy 65%-os Fidesz 2/3..Ha vért fogtok húgyozni akkor sem lesz itt min.20-30 évig progresszív adó.
2022. ápr. 12. 22:39
 55/61 anonim ***** válasza:
Kérdező,inflációkövető állampapirban ,és tőzsdei papírokban van a megtakarításom:)Nem ér az kevesebbet:)Sőt az olaj most jól meg:)
2022. ápr. 12. 22:40
 56/61 anonim ***** válasza:
100%
52!Én vagyok az 55 is..A Gyurcsány féle válsagot is jól kezelte a Fidesz..Szóval tudom be fogtok szarni de ezt is jól fogja kezelni:)Egy lepra csőd szélén álló országot vettek át..Megoldották..De attól még nyugodtan idegeskedhet..2026-ban megint el lesztek picsázva:))
2022. ápr. 12. 22:42
 57/61 anonim ***** válasza:
Kérdező!4* Lettetek hülyére verve..Nem kicsit.Hülyére..Ti nem is vagytok a nemzet részei..Brüsszeli hazaáruló a baloldal..Egy fekély a nemzet testén amit ki kéne vágni .Szavaztunk..Mostantól mint a kutya úgy húzhatjàtok meg magatokat mert ez az ország nem a hazaárulóke.Sosem fogtok kormányra kerülni.
2022. ápr. 12. 22:48
 58/61 A kérdező kommentje:

Most még élvezem is hogy a Fidesz van. Az árak egyre emelkednek, a rezsicsökkentés egyre veszteségesebb, egyre kevesebb a tanár, folyamatos pénzromlás, háború következményei...

Mi kell még? Jöhet még bőven, hadd rokkanjon bele a Fidesz 🤣

2022. ápr. 12. 23:01
 59/61 anonim ***** válasza:
0%

Uhh, jó érv, nagyon megcáfoltál.

Le se lehet tagadni, hogy ostoba vagy. :DDD

Egyébként nekem mindegy, a '26-ban nyernek, akkor én lelépek. Már most is milliós fizum van itthon, ennek kb. a 3-szorosát kapnám külföldön. Vicces lesz, amikor mindenki elmegy, aki pörgeti a GDP-t. :DD

"Amerikában is alig van adókulcs..Az ottani milliomosok meg a magas adókat is kikerülik ügyesen"

Ott nincs progresszív adózás, szóval ez nem érv ellene.

De ha már ilyen okos vagy, akkor miért nem nyugat-európai országokat názel, ahol van progresszív adó és nem kerülték ki?

"Pont a középosztályt szivatja"

Pont nem, mert a középosztály nincs benne a magasabb adókulcsban a legtöbb helyen.

"Ha nekik nem sikerült akkor nem egy ilyen kis országban fog"

Nyugat-Európában még mindig működik. És az USA-ban azért nem megy, mert még nem is hoztak erről törvényt.

Te milyen ostoba "munkás" ember vagy? :D

"Most mondtuk el a választáson a vélemenyt erről a baromságról is"

Mármint azon a választáson, amiről már 2014-ben kimondta a bíróság, hogy elcsalta a fidesz, majd kimondta 2018-ban is? Igen, biztos erről mondtátok el a véleményeteket, amikor a fideszesek többségének az értő olvasás is nehezére esik. :DD

És mielőtt valaki jönne, hogy mekkora belpesti bunkó vagyok, vidéken élek és látom, hogy mi a helyzet.

"Az eredmény egy 65%-os Fidesz 2/3"

Uhh, a matekzseni... :DDD

".Ha vért fogtok húgyozni akkor sem lesz itt min.20-30 évig progresszív adó."

Ezzel egyébként egyetértek. A magyar kifejezetten ostoba és szolgalelkű. Kétlem, hogy a következő 20-30 évben a fejlődésre fog szavazni a többség.

2022. ápr. 13. 11:32
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,itt volt az EBESz és 27.000 ellenzéki szavazatszámláló..Akik mindent rendben találtak..Erre varj gombot..Köszi de fejlesztőmérnökként én is milliókat keresek itthon..Éltem Plymouthba,Münchenben,s 1.5 évet New Yorkban is.Okkal jöttem haza..Te meg soha nem fogsz elmenni..Csak a szád a nagy..
2022. ápr. 13. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!