Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha olyan jó a Fidesz akkor...

Ha olyan jó a Fidesz akkor miért van agyon adóztatva a minimálbér?

Figyelt kérdés

Hatalmas összegeket vonnak le a minimálbérből adó formájában, holott azt hangoztatják hogy ha munka van minden van. Ami hatalmas hazugság ilyen hatalmas adók és alacsony bérek mellett.

Miért van az hogy az egy-gyerekesek alig kapnak valami támogatást a több gyerekeseket meg tömik pénzzel?

Vagy a bérek esetében! Miért az alacsony béreket adóztatják agyon, míg a magasabb béreknél kevésbé??

2022. ápr. 6. 08:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
70%

"Mert mindenki megteheti, hogy tanul? A csomó minimálbéres, közmunkás, sokgyerekes, egyedülálló biztosan meg tudja oldani ezt"

Miért ne tudná, ha akarja? Ingyen van az érettségi és az egyetemen is vannak állami helyek. Sőt a szegényeknek van koli is.

Sokgyyerek? Már nem azért, de amíg valaki minimálbéres, az minek vállal sokgyereket addig, amíg csak ennyi pénze van?

Egyedülálló? Egyedülálló mikor érettségiztam. Diplomázáskor meg volt párom, de 2 forintot se adott nekem arra, h tanuljak😀

2022. ápr. 6. 10:02
 22/61 anonim ***** válasza:
70%

20!

Milyen felelősségről beszél? Mindenki magáért meg a családjáért felelős. Engem nem érdekel, h a szomszéd csak netto 133 keres, magának csinálta. A saját fizetésemet én is magamnak csináltam. Nem vagyok hajlandó magasabb százalékot befizetni, mint keveset kereső, tanulatlanok.

2022. ápr. 6. 10:39
 23/61 anonim ***** válasza:
70%
22,nem rad értettem hanem a többkulcsos adót propagálóra..Ha neki tetszik a többkulcsos adó akkor nyitva a határ..
2022. ápr. 6. 10:44
 24/61 anonim ***** válasza:
0%
Jaj miről beszéltek butuskák? Több kulcsos azon van csak nem az a neve. Gyerekesek kedvezményt kapnak, 25 év alattiak is (még), tehát a végeredmény ugyanaz mintha többkulcsos lenne.
2022. ápr. 6. 11:17
 25/61 anonim ***** válasza:
56%

24

Te is milyen okos vagy hallod.

Az azért más, mert csak a gyerekeseknek jár, tőlük nem sajnálom, mert több személyre eleve több pénz kell és a pénz a munkavállalónál marad.

Viszont a többkulcsos adó azt jelentené, h a jobban keresők vannak megbüntetve és meg az államnak a többlet adójuk.

2022. ápr. 6. 11:26
 26/61 A kérdező kommentje:
Tehát akiknek nincs nagy végzettségük, keresett szakmájuk azoknak nem jár a megélhetés, nyugodtan éhen halhatnak az éhbérből.
2022. ápr. 6. 11:35
 27/61 A kérdező kommentje:
A tovább tanuláshoz pedig: vajon mindenki olyan örült okos hogy annyit tanuljon felnőttkorában mint a nem tudom mi? Aki pedig erre nem képes az mehet a pusztulásba mi?
2022. ápr. 6. 11:38
 28/61 anonim ***** válasza:
26%

#25 tudom, nem is veszek be semmi ilyen parasztvakítást, mint szja "csökkentés", rezsicsöki, hatósági farhát, bár ez nem kell okosnak se lenni, mert átlátható egy kis józan ésszel is.

Kulcsos adó azt jelenti hogy valamilyen kritérium szerint valaki több van aki kevesebb adót fizet. Tehát a mostani az több kulcsos, csak nem annak nevezik.

2022. ápr. 6. 11:41
 29/61 anonim ***** válasza:
62%

26

Kimondott ilyet? Tanuljanak valami normálisat. Amúgy aki kapja a miminálbért az már jó helyzetben a közmunkásokhoz képest.

Amúgy meg tovább kell lépni, tanulni és jobb munkákat szerezni.

Aki nem elég okos a tanuláshoz, ne menjen a pusztulásba, senki nem mondott ilyet. De ne legyen már elvárás, h a jobban kereső miatta több adót fizessen.

A jobban kereső eleget szenvedett azért, hogy jobban keressen.

2022. ápr. 6. 11:42
 30/61 A kérdező kommentje:

Akkor tisztában vagy vele hogy a nettó minimálbér mire elég.

Mindig azt puffogjátok hogy az analfabéták, 0 végzettségűek keresnek éhbért.

És a tanárok? Ők aztán tényleg sokat tanultak, a fizetésük meg éhbér közeli. Erre mi a magyarázat? Miért van egyáltalán dolgozói szegénység ha olyan atomkirály, tökéletes a Fideszetek??????????

2022. ápr. 6. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!