Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha elvileg mindenki tudja...

Ha elvileg mindenki tudja hogy Orbán rengeteget lopott, Lölö a pénzmosója, a kórházak undorítóak, borzalmas a minimálbér, akkor ki szavaz rá?

Figyelt kérdés
Nem költői kérdés, nem értek a politikához, tényleg érdekel.
2022. ápr. 4. 00:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
pl Én.
2022. ápr. 4. 00:42
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Valaki nem tudja, nyilván az m1-en nem mondják be.

Tényleg van aki elhiszi hogy minden IS Gyurcsány miatt van, és az ellenzék maga az ördög.

2022. ápr. 4. 00:43
 3/17 anonim ***** válasza:
16%
Pl még mindig sokkal jobb, mintha nem is lennének korházak és járhatnál indiába műtétre ugye? Mert MZP sokkal nyugodtabb, ha az egészségügy üzlet. A plasztikai műtétekre átszakosodott korházak meg nem ápolnak embereket
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

pl azok akik még mindig azt mondogatják, hogy elkéne gondolkodni a vezetőknek, hogy mikor kapnak emelést, mert mostmár mindenki minimum 200-at kap... értitek sokaknak eddig nem esett le, hogy a 200 az csak a bruttó nem pedig a nettó....

ezek után.....

5/17 anonim ***** válasza:
52%
Az ostoba emberek. Nézzük csak végig Magyarország történelmét az elmúlt 120 évből... abból látszik, hogy úgy tűnik menthetetlen az ország, és szép lassan eltűnik ez a nép, ország.
2022. ápr. 4. 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

1Diktatura felepitese.

2Allami penzbol gazdagitsd meg a haverjaid pl Meszaros.

3Ezek az oligarchak vesznek tevet mediat.

4A teveben mediaban propagandat nyomunk es hazudunk.

5Az emberek csak ezt halljak.

6

2/3 Fidesz gyozelem.

2022. ápr. 4. 00:44
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

3as.

Milyen Indiaba? Tipikus pelda vagy hogy mekkora agymosast csinal a Fidesz. Atya eg.

India egy pelda volt de nem Magyarorszagra mondta hanem Amerika eseteben.

Ezt Szeged Makora ertette.

2022. ápr. 4. 00:46
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
Én fintorogva is de rájuk szavaztam. Döntésemet a külpolitikai helyzethez való hozzá állás határozta meg.
2022. ápr. 4. 00:48
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

8as.

En meg pont a mocskos oroszbarat kulpolitika miatt is nem szavaztam a fideszre.

A V4ek is ellenunk mentek. Jo ez?

2022. ápr. 4. 00:51
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Rengeteg kollégám van, egy mamutvállalatnál dolgozom, 90 százalékuk köpködi az Orbán-klánt. Meg a többi ismerősömnél is hasonló az arány. Itt a gyakorin is kiírtak az utóbbi napokban rengeteg szavazást, hogy kire fogsz voksolni, kb 1/3 nyomott a fityiszre. Itt szerintem ha nem volt valami kavarás a szavazatokkal, akkor a 60 év feletti korosztály lehet a válasz. Ugye náluk a szocializmusból itt maradt, hogy a TV az információforrás. Bekapcsolja a magyar televíziót és ott meghallgatja a tutit. Na ez kb 2 millió biztos szavazót jelent Orbiéknak. Bármelyik idősebb rokonom, ismerősöm szóba hozza a politikát, betéve mondja a soros, migráns, háború, nemi műtét mantrát. Én sose szavaztam, nem is érdekel, mert akárki beül a disznó helyére, ugyanúgy szétlopja ami maradt, csak bennem is felmerült, ha szinte mindenki szidja, akkor hogy kaptak megint bő 2/3-ot.
2022. ápr. 4. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!