Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem akarnak nettó...

Miért nem akarnak nettó 200.000Ft-t fizetni Vidéken a munkáltatók, a Fidesz miért nem nettó 200.000Ft kötötte a minimálbért?

Figyelt kérdés

Budapesten egy áruterítő-futár lazán keres 300.000-400.000 Ft-ott, erre vidéken a 170.000Ft-ot alig akarnak fizetni és oda 20-an harcolnak a helyért.

Tiszta szégyennek érzem ezt az Országot, hogy szétlopta minden kormány.

2022. márc. 2. 20:13
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
32%
Akkor menj el áruterítő futárnak. Ha mindenki kap 200 nettót akkor szépen elkezdenek felmenni az árak. Aztán kapjon mindenki 300 nettót? Utána megint drágul minden. Aztán kapjon mindenki 69 millió nettót és 117 ezer legyen egy flakon öblítő?
2022. márc. 2. 20:16
 2/40 A kérdező kommentje:

1# Engem nem érdekel, hogy te mivagy és kivagy.

- tisztességes bért minden magyarnak, Németországban, Ausztriában és Angliába, USA-ben ezt megoldották, idehaza miért nem tudják?

2022. márc. 2. 20:18
 3/40 anonim ***** válasza:
24%

#2 Nem is írtam, hogy ki vagyok és mi vagyok. Értő olvasás elégtelen.

Azt kérdezted miért nem adnak többet? Le lett írva miért. A többit rakd össze magad.

2022. márc. 2. 20:20
 4/40 anonim ***** válasza:
61%

Vidéket is meg lehet keresni 200-300E Ft van ahol ezen felül van + jatt de olyan hely is ahol úgy van meg a 300E Ft.

Gls,Dpd,Dhl,Express One stb..

Na de azért a pénzért már gyorsnak is kell lenned,ilyen 60 címet tuti hogy kell teljesíteni de van hogy sokkal többet.

Magyar postánál teljesen hihető ez a fizetés.

2022. márc. 2. 20:23
 5/40 A kérdező kommentje:

Menjenek is fel az árak és a mérnökök fizetése nem lehet a melósoknak a 2x se.

Ennyi!

6/40 anonim ***** válasza:
52%

Az alacsony fizetésed nem feltétlenül az aktuális kormány hibája. Talán benned van a hiba, erre nem gondoltál? Piacképes diploma, vagy szakképzettség hiánya, nem tudsz nyelveket....

Budapesten sem mindenki keres 3-400 ezer forintokat.

A nettó 200 ezres minimálbér mellett rengeteg kisvállalkozó és cég jelentene csődöt, mert nem tudják kifizetni a bért. Ugye azt tudod, hogy az általad áhított nettó 200 ezer kb bruttó 300 ezer forint. A munkáltatódnak mindez havi 339 ezer forintjába kerülne, mert Te nettó 200 ezret akarsz. Szerinted ennyit minden munkáltató ki tud gazdálkodni?

"Tiszta szégyennek érzem ezt az Országot". Valahogy én is így vagyok vele, mert tele van az ország pénzügyi analfabétákkal.

7/40 anonim ***** válasza:
29%

Gyere Budapestre, időpazarlás vidéken a sz@r munkákért versenygetni és után beállni nettó 170 ezerért gürizni.

Később nagyon bánni fogod, h ennyi évet pazaroltál az életedből rossz fizujú melóra.

Na meg pláne majd a nyugdíj fogod bánni, h nem léptél időben.

2022. márc. 2. 20:24
 8/40 anonim ***** válasza:
52%

3. Én mar rég feladtam. Ezek az egységsugarú hakapeszik képtelenek felfogni az összefüggeseket és gazdasági alaptörvenyeket....

Addig terjed a tudasuk hogy a legszegenyebb ember is kapja meg az átlagfizetést... 😂😂😂

2022. márc. 2. 20:24
 9/40 A kérdező kommentje:

4# Borsodban ez csak álom sajnos, Lidl, Aldi állásra is 200x túljelentkezés van az is havi 200-240e.

Lehetetlen szinte bekerülni.

2022. márc. 2. 20:25
 10/40 anonim ***** válasza:
47%

Ha annyira tetszik külföld menny ki és próbáld ki,aztán majd érzed mennyire tetszik és hogy bírod a tempót?

Sok sikert.

2022. márc. 2. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!