Most mi ez az "elköltözősdi" hóbort egyeseknél? Tényleg van olyan, aki azért menne el az országból, mert a Fidesz nyert?
Igen, tényleg van. 2 éves a gyerekem, és nem akarom hogy egy gyűlölködő, egymást köpködő országban nőjön fel, ahol az egészségügy és az oktatás szétverve.
Eddig csak a férjem akart menni, de most már én is.
Ezeknek 80%-a nem megy el, csak el akar menni, de nem tud. Viszont valahogy ki kell adni a merget.
A maradek 20% az alapbol felig meddig itt vagy ott elt, ok donthetnek kb.
Es azokbol is altalaban nem szoftverfejlesztok, hanem mennek mosogatni Angliaba. Valoban megkeresik a 1.2milkat havonta, csak abbol 900 ezer el is megy az alberletre. Maradek kis penz meg kb annyira jo mint itthon 250 ezres fizuval.
10 éve hallgatom ezt és 10 éve ajánlgatom, hogy megyek ha kell még csomagolni is, csak menjenek!
Aztán mindig itt eszi őket a fene a következő alkalommal is.
"Igen, tényleg van. 2 éves a gyerekem, és nem akarom hogy egy gyűlölködő, egymást köpködő országban nőjön fel, ahol az egészségügy és az oktatás szétverve.
Eddig csak a férjem akart menni, de most már én is."
El lehet menni, nem úgy van mint 40 éve, de kint a toppon kell lenni!!! Ja!! ott dolgozni is kell!!!
Nyilván. Sokak gondolkozhatnak úgy, hogy ha lesz esély a változásra, akkor maradnak, de ha nem akkor nincs még 4 évük a váltásra.
Van akinek számít, a demokrácia. Van akinek nem. Bennük nyilván fel sem merült hogy váltsanak.
"Eddig csak a férjem akart menni, de most már én is."
El lehet menni, nem úgy van mint 40 éve, de kint a toppon kell lenni!!! Ja!! ott dolgozni is kell!!!"
Mivel mindenki leszavazott!!! Ellehet menni külföldre mosogatni, és amikor kifizeti a 700 Euró lakbért, akkor rájön a sok matektanár, hogy jobban járt volna, ha itt marad havi 230000 nettóval!!! Lehet okoskodni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!