Estádio de Felchút kérdése:
Tessék mondani, ebben a kici ócó kínai náthában hányan fognak még megmunkanélkülisedni?
2020. ápr. 25. 10:50
2/11 anonim válasza:
Ha újra indul a gazdaság akkor majd visszaveszik őket.
4/11 anonim válasza:
Így is van ahogy a kettes mondja, csak kérdés hogy mikor érjük el azt a szintet. Jövőre? Két év múlva? Tíz év múlva? Addig miből fognak ezek az emberek élni?
5/11 A kérdező kommentje:
olyan lesz ez, mint a cigány lova
az is már kezdte megszokni az éhezést, oszt erre éhen döglött
2020. ápr. 25. 11:10
6/11 anonim válasza:
Én előre látó voltam. Tíz éve nincs munkahelyem, így a vírus végett el sem tudtam veszíteni a munkahelyem..
8/11 anonim válasza:
Te is az a tipikus 2 kabátos gumikesztyűs, maszkot homlokán hordó rettegő nyugdíjas vagy xDD Egészséges ember nem halt bele. Egyáltalán nem magasabb a halálozás idén mint ezelőtt bármikor. Vagy ennek nem néztél utána? Az m1ben bemondták, hogy naponta 10ezrek instant belehalnak ebbe a rettenetes pestissel vetekedő európát kiírtó betegségbe. Akkor elhiszed és te is kelted a feszkót a dolgozni kívánó népek között igaz?
9/11 anonim válasza:
#9 A gazdasági válság miatt többen fognak éhen halni vagy öngyilkosságot elkövetni, mint ahányan a koronavírusba belehalnak.
10/11 anonim válasza:
Örülj a náthának, legalább eltakarítja a turistákat évekre, és lebassza az ingatlanárakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!